CTM Lyng

Komfyrvaktleverandøren CTM Lyng kommer med en ny komfyrvakt.  

Del
Den nye komfyrvakten mKomfy wally er designet som en minimalistisk og liten komfyrvakt, med den samme gode teknologien som de er kjent for .
Den nye komfyrvakten mKomfy wally
Den nye komfyrvakten mKomfy wally

Siden 2011 har komfyrvakt har vært påbudt i nye elektriske anlegg og anlegg som blir rehabilitert/fornyet, og det er ingen tvil om at komfyrvaktens funksjon bidrar til økt sikkerhet i norske boliger

CTM Lyng er kjent for å ha kvalitetskomfyrvakter til alle formål, men har i årenes løp sett at markedet ønsker en mindre komfyrvakt som er estetisk penere uten at det viker for kvaliteten.

Kjøkkenet er midtpunktet i mange hjem og det legges både mye tid og penger i å skape det perfekte kjøkken. Estetiske elementer spiller trolig også inn i vurderingen til alle dem som kan velge om de vil ha komfyrvakt eller ikke.. Det er det absolutt mulig å ha forståelse for sier produktsjef i CTM Lyng Stian Berglund, og det er en av grunnene til at CTM Lyng nå kommer med en ny komfyrvakt.


Størrelsen går ikke på kompromiss med sikkerheten

Utviklingsavdelingen til CTM Lyng har over en lengre tid jobbet med å få samme teknologi som i den mestselgende komfyrvakten mkomfy 25R i en ny og mindre drakt.

Den nye sensoren heter mKomfy Wally, og er designet som en minimalistisk og nett komfyrvakt-sensor med den samme gode teknologien som CTM Lyng er kjent for.

Ved å bruke mindre batterier har de klart å halvere størrelsen på Wally sammenliknet med mkomfy 25 R. Den nye komfyrvakten mKomfy wally er drøyt 80 mm bred, 21 mm høy og 34 mm dyp. Den leveres i flere farger for at den skal passe best mulig inn på alle typer kjøkken.

Selv om det har vært viktig å lage sensoren til komfyrvakten så liten som mulig, er det viktig at størrelsen ikke går på kompromiss med verken sikkerhet eller brukervennlighet sier Produktsjef Stian Berglund.  mKomfy Wally står derfor ikke tilbake for noen av våre andre sensorer på disse punktene. Den bruker blant annet den samme linsen som 1.8-sensoren og vi kan garantere at den gir like god sikkerhet mot at komfyrbranner skal oppstå sier han.

Den er selvsagt også like monteringsvennlig som andre sensorer og produkter fra CTM Lyng.

Kontakter

Bilder

Den nye komfyrvakten mKomfy wally
Den nye komfyrvakten mKomfy wally
Last ned bilde
Miljøbilde mKomfy Wally
Miljøbilde mKomfy Wally
Last ned bilde
Miljøbilde mKomfy Wally
Miljøbilde mKomfy Wally
Last ned bilde

Om CTM Lyng

CTM Lyng
CTM Lyng
Verkstedveien 19
7125 Vanvikan

74 85 55 10https://ctmlyng.no/

CTM Lyng gjør det enkelt for beslutningstakere å ta bærekraftige valg i tekniske installasjoner.

Vi er Norges største leverandør av komfyrvakter, og tilbyr helhetlige løsninger innen sikkerhet, smarthus, strømsparing og belysning. Våre produkter er kjent for høy kvalitet og brukervennlighet, og det meste vi leverer er produsert Norge, i vår egen fabrikk i Vanvikan i Trøndelag.

Vi er en aktiv pådriver for å spre mulighetene med å ta i bruk moderne teknologi, og tar vår del av ansvaret med å nå målet om et mer bærekraftig Norge!

Følg pressemeldinger fra CTM Lyng

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra CTM Lyng på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra CTM Lyng

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom