Norske Kokkers Landsforening

Kokkelandslaget Community Catering lager lunsj til Landbruks- og matminister Olaug Bollestad

Del
Lagbilde
Kokkelandslaget
Community Catering. © Matbyrået Impuls, Eirik Nilssen
Lagbilde Kokkelandslaget Community Catering. © Matbyrået Impuls, Eirik Nilssen

Kokkelandslaget Community Catering har sin første gjennomkjøring av sin OL meny. De skal servere 120 gjester i personalrestauranten i regjeringskvartalet. Blant lunsjgjestene er Landbruks- og matminister Olaug Bollestad. Dere treffer Kokkelandslaget og ministeren i kantine R6, i Landbruks- og matdepartementet. Mandag 30. september kl. 10:30-11:30.

Kokkelandslaget Community Catering skal lage en stor meny i OL, og oppgaven er krevende med tanke på mangfold, antall retter, bærekraft og med et strengt kostøre. I tillegg skal alt skje på tid, og denne dagen skal laget også gjennomføre på tidsskjema.

Norske Kokkers Landsforening er stolte over at vi for første sender tre Kokkelandslag til KOKKE OL.

Når Kokkelandslaget Community Catering, reiser til KOKKE OL 2020, reiser de som Norge sitt første landslag i denne kategorien.

Uttrekk fra oppgaven:
HOT KITCHEN PROGRAM – “RESTAURANT OF COMMUNITY CATERING”:

Number of guests: 120
Service: self-service based on a free-flow-system, in addition one main-course has to be cooked/finished & served at the front-cooking station.

The following elements are required:

  • one salad (glass - max 400ml)
  • finger food, two different kinds (one spoon, oneglass) – one of them has to be vegetarian
  • two meat dishes or one meat and one fishdish, one vegetarian dish
  • two starch sidedishes
  • two vegetable sidedishes
  • one dessert

It must be possible to place the entire menu on the service tray.
Exception may be the dessert (e.g. ice cream).
To get a perfect dessert the guest can take it at a latertime. Total cost of goods shall not exceed 5 EUR per person.

Hele oppgaven kan lastes ned her.

Bilder

Lagbilde
Kokkelandslaget
Community Catering. © Matbyrået Impuls, Eirik Nilssen
Lagbilde Kokkelandslaget Community Catering. © Matbyrået Impuls, Eirik Nilssen
Last ned bilde

Dokumenter

Om Norske Kokkers Landsforening

Norske Kokkers Landsforening
Norske Kokkers Landsforening
Tollbugata 8A/B
0152 Olso

http://www.nkl.no

Norske Kokkers Landsforening er en nasjonal organisasjon som har til formål å fremme kokkefaget.

Følg saker fra Norske Kokkers Landsforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norske Kokkers Landsforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norske Kokkers Landsforening

Håvard Werkland hos Scandic Nidelven i Trondheim til topps i NM i Kokkekunst 201828.9.2018 09:28:50 CESTPressemelding

10 kokker har denne uken kjempet om seieren og Kongepokalen i NM i kokkekunst, som ble arrangert i Trondheim 26. og 27. september. Etter to dagers intensiv jobbing ble Håvard Werkland hedret med HMK pokal torsdag kveld. I tillegg til norgesmestertittelen får Håvard Werkland delta i Nordisk mesterskap på Island neste år, og automatisk en plass i “veien videre til Årets kokk 2019”.

Her er finalistene til NM i Kokkekunst 2018!8.6.2018 13:14:38 CESTPressemelding

Deltagere og utvelgelse 15 av Norges fremste faglærte kokker har komponert en 3-retters meny, som de har sendt inn til en anonym utvelgelsesjury. Juryen har nå valgt ut 12 finalister som skal konkurrere om tittelen Norgsmester i Kokkekunst og Kongepokalen. Navnene ble offentliggjort 8. juni kl 10.00. Konkurransen finner sted i Trondheim 26. og 27. september i Trondheim. Stine Sem fra Landbruks- og matdepartementet foresto kunngjøringen av de 12 finalistene sammen med konkurrranseansvarlig Svein Magnus Gjønvik fra Trondheim Kokkenes Mesterlaug på pressekonferansen 8. juni. Oppgave NM i kokkekunst 2018 Til konkurransen er det valgt ut norske råvarer av høy kvalitet med lang historie, i kombinasjon med mer trendy og nye råvarer: FORRETT: Hel, norsk piggvar oppdrett 2-3 kg og hel taskekrabbe fra Hitra eller Frøya. Reddikmix fra Hasle gård, sjalottløk fra Kåterud gård og Norsk Sellerirot. Retten skal bestå av piggvar som hovedråvare og de andre ingrediensene må inngå i retten. HOVEDRETT: Yt