Sony Music Norway

Køddent fra Klossmajor

Del

"Det er jo bare kødd" er hentet fra Klossmajor sitt kommende andrealbum. Singelen er ute fredag 20. januar.

"Det er jo bare kødd" artwork
"Det er jo bare kødd" artwork

Med trestemt vokal, rap, en god dose humor og glimt i øyet kommer det etter hvert særegne Klossmajorsoundet til sin rett i den tredje singelen fra bandets andre album. Groovy, feelgood og chill synger de tre vokalistene om å prøve å helgardere seg fra livets utfordringer. Albumet «Alt jeg ikke har» slippes i sin helhet til våren.

- «Låta handler på mange måter om å prøve å helgardere seg fra livets utfordringer ved å si fire enkle ord; «Ikke kødd med meg». Men å helgardere seg fra livets utfordringer er det ingen som kan. Slikt blir det låt av.» - Karoline Karlsen

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slipper sitt andre album til våren. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg et stødig liveband hvor digge korder møter spenstig bass og trommer. Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og relasjoner fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå.

«Det er jo bare kødd» er ute fredag 20. januar!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Det er jo bare kødd" artwork
"Det er jo bare kødd" artwork
Last ned bilde
Klossmajor (c) Guro Sommer
Klossmajor (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom