KLP

KLP Eiendom Trondheim kjøper nytt kontorbygg for 500 millioner kroner

Del

KLP Eiendom Trondheim har inngått avtale med Kaisa Holding, Looper og Auticon Holding om kjøp av et nytt kontorbygg i Ranheimsveien 9 i Trondheim.

Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er på 500 millioner kroner. Overtakelsen er planlagt til 15. januar 2020.

- Med dette kjøpet sikrer vi oss et fleksibelt og bærekraftig bygg med solide leietakere, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Ranheimsveien 9 er et nytt kontorbygg på Strindheim øst for Trondheim by. Bygget er fordelt på fem etasjer pluss to kjelleretasjer, og har et areal på 19.300 kvadratmeter. Atea, Sticos, Kredinor og NTE er leietakere i bygget.

Bygget er et passivhus med solcellepaneler på taket. Ranheimsveien 9 skal miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR med karakteren Very Good.

- Ranheimsveien 9 er et nybygg av høy kvalitet på en etablert kontorlokasjon, og vi gleder oss til å overta eiendommen, sier Ruth Hege Falch Havdal, administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim.

KLP Eiendom Trondheim eier fra før naboeiendommen Ranheimsveien 10.

For ytterligere informasjon kontakt: Ruth Hege Falch Havdal,

telefon: 911 42 585

e-post: rh@klp.no

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.