KLP

KLP Eiendom kjøper kontorbygg i London

Del

KLP Eiendom har inngått avtale med en klient av CBRE Global Investors om kjøp av eiendommen 36 Broadway i London. Signering av kjøpekontrakt og overtakelse fant sted 19. desember.

Eiendomsverdi i transaksjonen er 25,25 millioner britiske pund. Årlige leieinntekter er på cirka 1,3 millioner britiske pund.

36 Broadway er et lite kontorbygg i bydelen Westminster, med 7 etasjer over bakken og et areal på cirka 1900 kvm. Eiendommen er fullt utleid til kontorleietakere og kiosker/servicebutikker på gateplan.

På begge sider ligger bygget vegg-til-vegg med hotellet Conrad St. James, som KLP Eiendom har eid siden 2013.

- Med dette kjøper sikrer vi oss en mulighet til å utvide vårt hotell Conrad, om og når vi skulle finne dette fornuftig. I mellomtiden eier vi et godt kontorbygg med solide leietakere som leverer en markedsmessig direkteavkastning, sier adm. direktør Gunnar Gjørtz.

Kontakter

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.