KLP

KLP Banken setter opp rentene

Del

KLP Banken øker rentene med inntil 0,15 prosentpoeng, og øker samtidig konkurransekraften i boliglånsmarkedet.

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken

KLP Banken øker låne- og innskuddsrentene med inntil 0,15 prosentpoeng som følge av utviklingen i pengemarkedet. Beste utlånsrente vil være Grønt Boliglån Unge medlemmer med nominell rente på 2,40 prosent, mens beste rente for øvrige medlemmer boliglån over 1,5 millioner kroner vil være 2,65 prosent nominelt. 

- KLP Banken setter opp rentene som følge av økt pengemarkedsrente. Økningen er lavere enn for markedet generelt, slik at vi blir mer konkurransedyktig på boliglån og spesielt overfor våre medlemmer, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken.

Renten på sparekonto for medlemmer økes til 1,50 prosent nominelt. For sparing over 100.000 kroner tilbys Topprentekonto med 1,90 prosent rente for medlemmene. 

De nye rentene gjelder fra 3. juli 2019 for nye kunder og fra 15. august 2019 for eksisterende kunder. 

KLP Banken tilbyr også fastrentelån for kunder som ønsker forutsigbarhet i låneutgiftene. Akkurat nå gjelder svært konkurransedyktige betingelser med for eksempel 2,49 prosent nominell rente for binding på tre år. Du kan også binde renten for en periode på fem eller ti år. 

Fastrente har historisk sett ikke vært billigere enn flytende rente over tid. Det lave nivået på fastrente i dag reduserer imidlertid risikoen ved å binde renten, da det er lite sannsynlig at renten skal mye ned.

For mer informasjon kontakt:      

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf 934 03 185

 

Fakta om KLP Banken

KLP Banken AS er et heleid datterselskap av KLP og er en nettbank for personkunder med spesielt gode vilkår for KLPs medlemmer og pensjonister. KLP Banken AS finansierer også lån til kommuner, fylkeskommuner og selskaper som utfører offentlige oppgaver. Banken har hovedkontor i Trondheim i tillegg til lokaler i Oslo.

Bilder

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom