KLP

KLP Banken setter ned rentene

Del

KLP Banken setter ned rentene på boliglån med inntil 0,35 prosentpoeng og tilbyr kundene gebyrfri avdragsfrihet.

Leif Magne Andersen, adm.dir. KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir. KLP Banken

– Vi ønsker å strekke oss langt for at våre medlemmer skal komme seg gjennom koronakrisen. Vi håper derfor at lavere boliglånsrente kan bidra til å lette den økonomiske usikkerheten for våre medlemskunder i disse dager, sier Leif Magne Andersen, som er administrerende direktør i KLP Banken. 

Beste utlånsrente blir Grønt Boliglån Unge medlemmer på 2,30 prosent. Innskuddsrentene reduseres med inntil 0,30 prosentpoeng, hvor beste rente vil være 1,60 prosent. 

- KLP Banken senker rentene som følge av Norges Banks nedsettelse av styringsrenten. Korona-epidemien har medført et turbulent rentemarked, og bankens kostnader for å låne penger har ikke falt tilsvarende reduksjonen i styringsrenten, sier banksjefen. 

De nye rentene gjelder fra 19. mars 2020 for nye kunder. For eksisterende kunder gjelder nye boliglånsrenter fra 29. april og nye innskuddsrenter fra 25. mai. 

Hjelper kunder med presset privatøkonomi

KLP Banken ønsker å hjelpe medlemmer som nå opplever større utrygghet i privatøkonomien.

 - For boliglånskunder som har fått redusert sin inntekt betydelig, for eksempel gjennom permittering, tilbyr KLP Banken mulighet for å søke om inntil seks måneders avdragsutsettelse. Dette er en forlengelse av tidligere tre måneder, og er nå kostnadsfritt, sier Andersen. 

Kunder kan også søke om å forlenge nedbetalingstiden for lånet. For de av våre medlemmer som ønsker forutsigbarhet i låneutgiftene, tilbyr KLP Banken også konkurransedyktig fastrentelån. 

For mer informasjon, kontakt:

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf. 934 03 185

Bilder

Leif Magne Andersen, adm.dir. KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir. KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom