KLP

KLP Banken øker rentene

Del

I tråd med renteøkningen fra Norges Bank og utviklingen i rentemarkedet, øker KLP Banken rentene med inntil 0,25 prosentpoeng.

Jorunn Ygre Storjohann
Jorunn Ygre Storjohann

– Høyere styringsrente fra Norges Bank og forventninger om ytterligere økning, bidrar til høyere innlånskostnader for oss. Derfor øker vi renten på boliglån og bankinnskudd, sier Jorunn Ygre Storjohann, som er direktør for personmarkedet i KLP Banken.

Beste boliglånsrente blir 3,70 prosent nominelt for Grønt Boliglån Unge medlemmer, mens beste innskuddsrente blir 2,55 prosent nominelt for Topprentekonto medlem.

De nye rentene gjelder fra 21. desember for eksisterende kunder. For nye lån gjelder ny rente fra 7. november og for nye innskuddskontoer fra 9. november. KLP Bankens priser ligger åpent tilgjengelig på klp.no.

Sjekk betingelsene på boliglånet ditt
– At lånerenten fortsetter å øke samtidig som det er høy prisvekst i samfunnet, har stor betydning for hvor mye husholdningene har å rutte med. Vi opplever at stadig flere kunder tar kontakt med oss fordi de er bekymret for egen økonomi, sier Storjohann. 

De hyppige renteøkningene den siste tiden har gjort det vanskeligere for låntakerne å sjekke om de har konkurransedyktige betingelser på boliglånet sitt. Det er derfor lurt av kundene å bruke litt ekstra tid på dette, oppfordrer Storjohann.

– Hos oss får alle som har pensjon i KLP våre beste lånerenter – uten å måtte prute. Det gjelder enten du er ny eller eksisterende lånekunde. Det betyr også at du slipper å følge med hver gang det skjer en renteendring. Det samme gjelder for bankinnskudd.

Ellers oppfordrer Storjohann kunder som opplever deres økonomiske situasjon som utfordrende om å ta kontakt med KLP Banken for å finne mulige løsninger.

For mer informasjon kontakt:
Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: telefon 934 03 185 eller jorunn.ygre.storjohann@klp.no

Bilder

Jorunn Ygre Storjohann
Jorunn Ygre Storjohann
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.