KLP

KLP Banken fremskynder rentekutt

Del

KLP Banken setter ned boliglånsrentene med virkning fra 5. april.

– Vi lytter til medlemmene våre og ønsker å hjelpe i en svært krevende tid. Derfor fremskynder vi tidspunktet for rentenedsettelsene, slik at kundene får glede av de historisk lave boliglånsrentene allerede fra 5. april, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken. 

KLP Banken har den siste uken varslet to betydelige kutt i flytende boliglånsrente. Beste utlånsrente er nå redusert til 1,80 prosent for Grønt Boliglån for unge medlemmer. 

Det er for tiden mye oppmerksomhet rundt hvor mye de ulike bankene kutter sine lånerenter etter Norges Banks dramatiske rentenedsettelser. Det er den faktiske renten som kundene betaler som betyr noe i det lange løp. Derfor legger KLP Banken stor vekt på å tilby konkurransedyktige betingelser. 

- Det er hyggelig å se den høye pågangen av nye lånesøknader inn til banken, også i disse tider. Vi mottar i tillegg mange henvendelser fra eksisterende kunder som trenger avdragsutsettelse, og vi strekker oss litt ekstra for å hjelpe dem, sier Leif Magne Andersen. 

For mer informasjon, kontakt:

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf. 934 03 185

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom