KLP

KLP åpner nytt POPPOPP-univers på Paleet

Del

Denne høsten skal gründere få skinne på Paleet i Oslo. Nå inntar konsept POPPOPP kjøpesenteret og samler en bredde av norsk design og nytenkende konsepter under samme tak.

– Universet består av et spennende utvalg av norske gründere, håndverkere og aktører fra ulike bransjer. De byr på unike konsepter, men felles for de alle er fokuset på miljø og bærekraft, sier Anette Øyehaug, markeds- og aktivitetskoordinator for Paleet.

KLP Eiendom lanserte POPPOPP i september. Konseptet skal gjøre det lettere for bedrifter, gründere og produsenter som er i startfasen å realisere sine ideer og nye konsepter, uten å forplikte seg til lengre leiekontrakter. Torsdag 21. oktober åpnet POPPOPP på Paleet.

Til stor inspirasjon for kundene
I det brede spekteret av konsepter i POPPOPP-universet finner du Ainasana, som produserer yogamatter og livsstilsprodukter av resirkulerte materialer og den norske sjokoladeprodusenten Fjåk. Paleet får også sin første bruktbutikk med I Sustain, som selger vintageklær og -tilbehør av høy kvalitet.

– Paleet har alltid hatt et spennende utvalg. Med POPPOPP-universet får vi et nytt tilfang av gründere og håndverkere. De er en unik samling av personlige historier. Jeg tror kundene våre blir inspirert av produktene, men også menneskene som står bak, forteller Øyehaug.

Hard konkurranse
I forbindelse med lanseringen av POPPOPP arrangerte KLP Eiendom en konkurranse, der gründere kunne vinne et gratis pop-up-lokale i Glasmagasinet på Stortorvet frem til jul. KLP Eiendom fikk inn over 150 søknader, og Tise Basic gikk av med seieren. Kvaliteten på konseptene som deltok i konkurransen var svært høy. Nå er flere av dem plukket ut til å være med i POPPOPP-universet på Paleet.

– I søkerbunken var det flere som fortjente en sjanse. Det er mange som under pandemien har skapt gode og fremtidsrettet ideer og vokst som gründere. Nå får de muligheten til å vise seg frem på Paleet, sier Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef i KLP Eiendom.

Universet åpnet 21. oktober og står ut året.

Disse finner du på Paleet.

Ainasana: Designer yogamatter og livsstilsprodukter av miljøvennlige, naturlige og resirkulerte materialer. 

I Sustain: Ønsker å bidra til en mer bærekraftig handel og selger vintagekupp og brukte kvalitetsplagg. 

Mollipopp: Mollipopps produkter er små påminnelser om at livet ikke trenger å være så seriøst. Håndverket er en kombinasjon av keramikk og betong. 

Fjåk: Fjåk er økologisk, etisk sjokolade med ingredienser fra den nordiske naturen. Sjokoladefabrikken ligger i Hardanger. 

Ingrid Martens: Ingrid Martens oppfylte drømmen om å bli smykkedesigner i 2017. Hun har siden da produsert smykker i sitt eget verksted i Asker. 

NVRLND: Spesialist på sokker fra Hafslo i Luster kommune. Inspirasjon hentes fra norske håndverks tradisjoner i kombinasjon med internasjonalt design. 

Evigr: Blomster som varer evig. Det norske selskapet produserer planter og blomster i resirkulerte materialer. 

Pætria: Butikk-konsept som vektlegger kvalitet, bærekraft, miljø og høy etisk standard i produksjon av klær. Tidløse og unike plagg laget av tradisjonsrike tekstiler i høy kvalitet. 

Anna Johnson: Kjoler til alle anledninger. 

Soundgarden Hi-Fi: Designvinnende HIFI-produkter. 

Citi Ride: El-sparkesykler og tilbehør. 

Kontaktperson KLP Eiendom:

Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef

Tel: 92 48 55 55

E-post: kaah@klp.no

Kontaktperson Paleet:

Anette Øyehaug, markeds- og aktivitetskoordinator

Tel: 97 11 82 95

E-post: aoy@klp.no

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg pressemeldinger fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KLP

Quarterly results affected by weak equity markets and higher interest rates16.5.2022 09:04:59 CEST | Press release

KLP’s first-quarter results were affected by weaker equity markets and higher interest rates. Good buffers built up in good times provide stability our fund management, and the rise in interest rates we are now seeing will result in higher revenues going forward. The first quarter saw large inflows into KLP’s funds, making the company the largest in Norway in sales to the retail market.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom