TV 2

«Klovn» tilbake på TV 2 Play

Del

Endelig er det klart! 13. juni er «Klovn» tilbake med sesong 8 - og fra og med i dag, 1. juni, publiseres sesong 1-7 på TV 2 Play.

- Vi er strålende fornøyde med å ha sikret oss rettigheter til alle sesongene med «Klovn». Serien har vært vist på TV 2s kanaler helt siden 2005, og har en stor fanbase i Norge, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Hva kan vi forvente i denne nye sesongen? Ifølge danskene selv blir det en blanding av «skavanker og eventyr».

Serieskaperne Casper Christensen og Frank Hvam kunngjorde etter den tredje filmen – «Klovn The Final» - at dette nå var et avsluttet kapittel. Men nå åpner de altså dørene på nytt med ny sesong.

Sesong 7 kalte de «Tilbake til hverdagen», men noen tittel for den nye sesongen er ikke helt klar. I pressemeldingen fra dansk TV 2 antydes det imidlertid at den mest sannsynlig vil gjenspeile at de er blitt eldre.

Hovedpersonene selv sier at det blir et gjensyn med gode, gamle Casper og Frank, bare noen år eldre siden sist.

I tillegg byr vi i år på en julespesial, samt at det kommer en sesong 9 i 2021!

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom