Sony Music Norway

Klossmajors «Alt jeg ikke har» har alt! 

Del
Klossmajor slipper sitt andre studioalbum, "Alt jeg ikke har", fredag 17. mars og spiller releasekonserter landet rundt, først på Parkteatret i Oslo torsdag 23. mars.
"Alt jeg ikke har" artwork
"Alt jeg ikke har" artwork

Klossmajors andre studioalbum «Alt jeg ikke har» slippes 17. mars.
Med mye på hjertet, både musikalsk og tekstlig, slipper bandet sin andre fullengder under et år etter førsteskiva. 
Der debuten «Ordner seg for snille jenter» var naiv og undrende, spinner «Alt jeg ikke har» videre på voksenlivets utfordringer med humor, varme, melankoli og noen flere erfaringer under beltet. 
Låtene på albumet er mer produsert, besetningen er utvidet med gitarer og et større utvalg synther, men det varme og Klossmajor-soundet er intakt! 
Kontante poplåter, symfoniske ballader, freshe grooves og snartenkte tekster pakket inn nytenkende trestemt vokal og rap. 
Klossmajor har kommet for å bli og opparbeider stadig sin plass som en musikalsk følgesvenn for både unge og voksne barn! 

«Tekstlig handler albumet om å prøve å helgardere seg fra livets utfordringer, å ha liten tro på at kjærligheten ordner seg, relasjonsfrykt, oppramsing av absolutter du trodde du skjønte, dårlig råd, dårlig tid, lite plass i et lite liv, å regne feil, være sin egen venn, knust hjerte, helt hjerte og aksept. Litt trist, men med humor, varme og en underliggende tro på at det fortsatt ordner seg for snille jenter» 
- Karoline Karlsen 

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene. Nå drar bandet rundt i Norge og spiller releasekonserter, og festen startes på Parkteatret 23. mars. 
De tre vokalistene, Karoline Karlsen, Dorothea, Økland og Maja Sørbø, veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. 
Vokalistene har med seg et stødig liveband og medprodusenter i Håvard Ersland, Martin Morland, Sander Eriksen Nordahl og Olav Abildgaard hvor digge korder møter spenstig bass og trommer. 
Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og relasjoner fester de seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. 

«Alt jeg ikke har» ser dagens lys fredag 17. mars. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Alt jeg ikke har" artwork
"Alt jeg ikke har" artwork
Last ned bilde
Klossmajor (c) Guro Sommer
Klossmajor (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway