Sony Music Norway

Klossmajor er venn med seg selv i kveld

Del

2. September slipper Klossmajor første singel etter debutalbumet «Ordner seg for snille jenter» En varm og groovy låt om å savne sin egendefinerte familie.

Artwork "Venn med meg selv i kveld"
Artwork "Venn med meg selv i kveld"


Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slapp sitt debutalbum «Ordner seg for snille jenter» til gode anmeldelser i April. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap.

Vokalistene har med seg musikerne og medprodusentene (Håvard Ersland, Martin Morland, Olav Andreas Abildgaard) og digge korder møter bass og trommer i et eget varmt sound. Det skinner gjennom at dette er en vennegjeng som har spilt sammen lenge.

Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå.
«Venn med meg selv i kveld ble unnfanget under dypeste lockdown og handler om å savne den egendefinerte familien man har skapt rundt seg. Singlen er første slipp etter debutalbumet, og vil sammen med flere singelslipp lede opp mot andreplata som kommer i 2023. Låtene på album to er mer produsert, besetningen er utvidet med gitarer og et større utvalg synther, men det varme og groovy Klossmajorsoundet er inntakt!»

Karoline Karlsen.

«Venn med meg selv i kveld» med Klossmajor er ute 2. september. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Venn med meg selv i kveld"
Artwork "Venn med meg selv i kveld"
Last ned bilde
Klossmajor (c) Guro Sommer
Klossmajor (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Erika Norwich slipper "Til lillebror" etter massiv respons på TikTok21.9.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

Erika Norwich har lengre fartstid i den norske musikkbransjen enn man kanskje skulle tro. Med deltagelser i både MGP og Idol har den unge trønderen vist nordmenn flere sider av seg selv, men det var ikke før hennes TikTok-konto skjøt fart i 2021 og 2022 at publikum skulle bli kjent med Erika på en helt ny måte. 22-åringen synes det kan være lettere å si det hun vil si gjennom musikk og har lenge prøvd å skrive en sang til sin 12 år yngre lillebror, Teodor. Som mange andre søsken har de et spesielt bånd, og låten er et løfte fra storesøster til lillebror.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom