Sony Music Norway

Klassisk remake fra TRXD

Del

TRXD slipper en remake av "Trouble So Hard" fredag 21. august. Låten er allerede lagt til på mp3's spillelister, hvor den har premiere i dagens morgensending.

Artwork TRXD Trouble So Hard
Artwork TRXD Trouble So Hard

"Teksten treffer oss definitivt hardere nå enn den gjorde da vi begynte å jobbe med låten".

Truls og David i TRXD har hatt en relasjon til "Trouble So Hard" siden Moby hadde en sample med i hiten "Natural blues" da de var barn.

"Natural blues har alltid vært med oss. Og denne remaken av Trouble So Hard var utrolig fin å jobbe med med tanke på at dette var en låt vi kjente godt fra før. Det er nesten ett år siden Christian Sol besøkte oss i studio og vi begynte å leke oss med en rask demo basert på den magiske originalversjonen."

Originallåten er en del av amerikansk musikkhistorie og krediteres oftest Vera Hall og Alan Lomax. Den befinner seg i brytningspunktet mellom folkemusikk og "negro spirituals" og assosieres med USA's dystre fortid som slavenasjon. 

"Teksten er trist og tung, og i sterk kontrast til beaten. Og det er klart at den resonnerer enda sterkere etter at BLM-bevegelsen har økt bevisstheten rundt rasisme også her hjemme i Norge."

Er det derfor den kommer nå? 

"Utgivelsen har vært planlagt lenge, så det ligger ikke en agenda i at vi gir den ut akkurat nå. BLM er ikke en trend i våre øyne, men noe som påvirker hvordan vi tenker og handler hele tiden. TRXD er produsenter og artister, som teoretisk lever i sin egen boble. Men i praksis lever vi - Truls og David - i et samfunn hvor vi håper at dette oppfattes som positivt i en vanskelig og forvirrende tid."

TRXD's remake av "Trouble So Hard" er å finne på din foretrukne spilleliste fra fredag 21. august. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork TRXD Trouble So Hard
Artwork TRXD Trouble So Hard
Last ned bilde
TRXD (c) Peter Bruteig
TRXD (c) Peter Bruteig
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Travis Scott slipper ny singel og musikkvideo25.9.2020 07:30:00 CESTPressemelding

Travis Scott slipper i dag sin nye singel og musikkvideo «FRANCHISE», sammen med Young Thug og M.I.A. HØR DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISE Sangen kommer med en offisiell musikkvideo regissert av Travis Scott og White Trash Tyler, filmet i Michael Jordans legendariske herregård i Chicago. SE DEN HER: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISEOfficial Musikkvideoen ble premiert på IMAX-kinoer i USA i går, i forkant av visningen av Christopher Nolans film TENET, hvis lydspor også inneholder Travis Scott-låten «The Plan». I tillegg til den offisielle musikkvideoen slippes det også tre alternative videoer for å fullføre «FRANCHISE»-verdenen; en lyric-video, en visualizer og etinnblikk i studioet. Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISELyricVideo Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISEVisualizer Link: https://travisscott.lnk.to/FRANCHISECactusSlatt Artwork er laget av den verdenskjente samtidskunstneren George Condo. Kan sees HER, samt ligger også som vedlegg lenger ned i presse

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom