SkiStar

Klart for sesongåpning i Hemsedal

Del

Snøkanonene går og fjellet er kledd i hvitt. Fredag 30. november er det sesongåpning i Hemsedal. Tre heiser og tre bakker er klare til åpningsdagen. Helga byr også på Ski Test Weekend, der alle som vil kan teste sesongens skinyheter.

30. november er det sesongåpning i Hemsedal.
30. november er det sesongåpning i Hemsedal.

Destinasjonssjef, Martin Letzter, i SkiStar Hemsedal forteller at snøproduksjonen går bra om dagen. Til åpningsdagen vil Hemsedalsløypa, Valleløypa og Trolløypa være åpen for publikum. Til sammen 2,5 kilometer skikjøring.

- Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen. Langtidsvarselet ser lovende ut med minusgrader og bra vintervær. Vi åpner stolheisen Hollvin Express og barneheisene Valle og Ulven. Så det blir et bra tilbud for hele familien under åpningshelga, sier Letzter.

På åpningsdagen er også de fleste av landets ski- og brettleverandører på plass i Hemsedal. De har med seg sesongens nyheter og alle som vil kan teste vinterens ski- og brettmodeller. Hemsedal Ski Test Weekend by DN holder til ved SkiStar Hemsedal Lodge Alpin.

Akkurat nå produseres det snø på alle SkiStars destinasjoner i Norge, Sverige og Østerrike. Åpningsdato for Trysil, Åre, Sälen, Vemdalen og St. Johann blir annonsert så fort det er klart.

Ski Test Weekend er det på alle SkiStars skandinaviske destinasjoner. I Trysil og Åre går arrangementene av stabelen 13.-16. desember.

For mer informasjon:

Martin Letzter, destinasjonssjef SkiStar Hemsedal
Mobil: +47 911 76 829
Mail: martin.letzter@skistar.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

30. november er det sesongåpning i Hemsedal.
30. november er det sesongåpning i Hemsedal.
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 50 %, i Norge 31 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar og våre destinasjoner.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

SkiStars vinternyheter: Ny overnatting nære bakken, enda bedre skikjøring og restauranttilbud12.9.2019 06:50:00 CESTPressemelding

Skisesongen nærmer seg og det skjer mye spennende på SkiStars destinasjoner. I Hemsedal åpner hotellet FYRI Resort of Hemsedal med fantastisk utsikt og beliggenhet, i tillegg til to nye bakker og en ny heis. I Trysil blir skikjøringen enda bedre med bredere bakker og mer effektiv snøproduksjon. Et annet høydepunkt er åpningen av Scandinavian Mountains Airport, flyplassen mellom Trysil og Sälen som åpner 22. desember. I Åre utvides den allerede sterke restaurantscenen, da flere populære «Stockholm-krogar» etablerer seg i byen.