NRK

Klart for NRKs folkemøte i Tromsø

Del

Studenthuset Driv i Tromsø er første stopp for NRKs fem folkemøter i tiden før valget.

Ingerid Svenvold leder folkemøtene. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Ingerid Svenvold leder folkemøtene. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK

NRK arrangerer fem folkemøter på ulike steder i landet under årets valgkamp, og det første går av stabelen på studenthuset Driv i Tromsø mandag 19. august. Dette er et samarbeid mellom NRK og studiestartsfestivalen DebutUKA.

Den direktesendte TV-debatten starter i kafeen på Driv klokken 21.20. Den ledes av programleder Ingerid Stenvold og sendes på NRK1.

Aktiviteter for publikum før sending
Dørene åpner allerede klokken 20.00. På SNN-scenen opptrer DJ Rabalder, det blir impro-teater med teatergruppa «Gratis Øl» og valg-Kahoot med premier. Det blir også gratis matservering.

Sted: Studentsamfunnet Driv, Storgata 6 i Tromsø
Tid:
20.00

Gratis inngang. 18-års aldersgrense.
Facebook-arrangement: Følg med på arrangementet

Temaer for sendingen
Under debatten tar vi opp hvorfor dagens unge engasjerer seg sterkt i enkeltsaker, men likevel har den laveste valgdeltakelsen. Vi tar også opp ulike miljøspørsmål, med fokus på fly og tog til Tromsø som har vært et tema i forkant av valgkampen.

Informasjon for pressen
Det vil være mulig for pressen å akkreditere seg til arrangementet og jobbe derfra. Ta kontakt med Petter Strøm i NRK Troms eller kommunikasjonsansvarlig Andreas Blaauw-Hval.

Kontakter

Bilder

Ingerid Svenvold leder folkemøtene. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Ingerid Svenvold leder folkemøtene. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr strømmetjenester for radio og TV, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. I tillegg har NRK et bredt tilbud til publikum på nett. 

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom