Norges Rytterforbund

Klart for festhelg i Drammen

Del

Nå har startskuddet for CSIO3* gått i Drammen – høydepunktet vi er vant til å nyte på vårparten, men som måtte utsettes grunnet koronapandemien. Norges beste sprangryttere møter på konkurranse fra flere land, med søndagens Kingsland Nations Cup som et topp høydepunkt på en spennende stevnehelg.

Johan Sebastian Gulliksen
Johan Sebastian Gulliksen

Med strenge smitteverntiltak på hele stevneplassen, går arrangøren i gang med oppgaven og har ønsket deltagere både fra Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Irland og Sverige i tillegg til våre norske ryttere velkommen til Drammen og Gjelsten Arena.

-Vi er dypt takknemlige for at det ble mulig for oss å arrangere dette stevnet, dette er et viktig stevne for rytterne på mange måter. Vi er svært glade også for det faktum at vi har totalt fem nasjoner til start i Kingsland Nations Cup på søndag, sier stevneleder Eirik Berentsen. – Vi har rutine fra flere stevner tidligere i sommer når det gjelder smittevern, og selv om det er en stor og utfordrende oppgave å ta på seg å arrangere et internasjonalt stevne under de forhold som koronapandemien fører med seg, så er vi glade og stolte over at vi kan gi rytterne denne muligheten til å konkurrere her i Drammen.

De fem nasjonene som er klare for Kingsland Cup på søndag er Norge, Danmark, England, Irland og Tyskland. Rytterne som skal representere Norge er Johan-Sebastian Gulliksen, Geir Gulliksen, Therese Søhol Henriksen, Victoria Gulliksen og Fredrik Berg Seim.

Fredag ettermiddag klokken 17.00 er det tid for Oxer CSIO3* Grand Prix, en 1,60 m klasse som gir poeng på verdensrankingen.

Lørdag er to store høydepunkt Teleplan CSIO3* 1,50 m Derby og Gjelsten Holding Championat CSIO3* 1,45 m.

Søndag klokken 11.00 begynner Kingsland CSIO3* Nations Cup 1,45 m.

ClipMyHorseTV.com streamer live fra hele stevnet

Start og resultatlister her

Bilder er til fritt bruk ved kreditering: Rebecca Ballestad-Mender / Norges Rytterforbund

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Johan Sebastian Gulliksen
Johan Sebastian Gulliksen
Last ned bilde
Victoria Gulliksen
Victoria Gulliksen
Last ned bilde
Victoria Gulliksen
Victoria Gulliksen
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Rytterforbund

Norges Rytterforbund
Norges Rytterforbund
Postboks 5000
0480 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.rytter.no

Nøkkelfakta Norges Rytterforbund:

  • Stiftet 10.desember 1915
  • 12 største særforbundet i NIF
  • 32 500 medlemmer
  • 9 forskjellige grener
  • 17 kretser
  • 340 klubber
  • ca 1000 stevner pr år (fra klubb- til nasjonale stevner)

Følg saker fra Norges Rytterforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Rytterforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Rytterforbund

Trygg rytterglede for alle31.3.2021 10:32:18 CEST | Pressemelding

For å stoppe overgriperne må vi øke kunnskapen, endre holdningene og bedre håndteringen av seksuell trakassering og overgrep i idretten. Det sier president Tore Sannum i Norges Rytterforbund (NRYF) i forbindelse med offentliggjøring av utvalgsrapporten som omhandler håndtering og forebygging av seksuell trakassering og overgrep i ryttersporten. Utvalget har bestått av 16 sentrale tillitsvalgte og utøvere fra hele rytter-Norge.

Jobber for sunne, glade hester - gir støtte til tre rideklubber23.10.2020 13:17:17 CEST | Pressemelding

-Våre hester gir oss så mye glede – vi har et ansvar for å passe på at de er sunne og friske, fastslår Beate Heieren Hundhammer, generalsekretær i Norges Rytterforbund. - I forbindelse med #stopphalthet-kampanjen vi har sammen med Agria Dyreforsikring har 42 rideklubber søkt om tilskudd til en treningsarena – Agria Naturbane. Dette er et konsept spesielt utviklet for å bidra positivt til hestehelsen. Vi har nå trukket ut tre rideklubber som hver får 40 000 kroner til slike prosjekter.

Unge norske ryttere viser krefter i Drammen29.8.2020 11:12:29 CEST | Pressemelding

De norske ryttere møtte toppryttere fra de beste europeiske nasjonene i fredagens CSIO3* Oxer Grand Prix på det internasjonale sprangstevnet på Linnesvollen, Drammen. Hinderhøyden lå på velvoksne 1,60 m – og til topps gikk irske Shane Breen. To unge norske ryttere satte strek under det at Norge har unge toppryttere på vei - Fredrik Berg Seim og Martine Myhrer Dyngeland fra henholdsvis Bergen og Maura tok to fine topplasseringer.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom