Nye Veier

Kjøretur på nye E18 Tvedestrand-Arendal?

Del

Onsdag 5. juni inviterer vi pressen til en kjøretur på nye E18 Tvedestrand-Arendal

Det nærmer seg åpningen av den 22 km lange strekningen nye E18 Tvedestrand-Arendal.

Vil dere bli med på en guidet kjøretur gjennom hele veilinjen før veien åpner? Vi får en del henvendelser fra media om guidet kjøretur. Prosjektet er inne i en hektisk fase så derfor ønsker vi å legge til rette for en organisert og felles pressetur. 

Tid og sted: Onsdag 5. juni kl 09.00-13.00 med oppmøte på Nye Veier sitt prosjektkontor på Longum, Teknologiveien 11, Arendal. Kaffe/drikke og enkel servering

Vi starter inne på prosjektkontoret med informasjon om prosjektet før vi tar dere med på en kjøretur ut gjennom hele veilinjen. Nye Veier sin utbyggingsjef for E18 Tvedestrand-Arendal, Tordis Vandeskog og AF sin prosjektleder, Erik Frogner, blir med på turen.

Påmelding seinest mandag 3. juni på epost til Imi Vegge

Vel møtt!

Husk også folkefesten lørdag 22. juni og offisiell veiåpning med snorklipping tirsdag 2.juli. Interessert i å være med på det også? Gi beskjed

Nøkkelord

Kontakter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom