Entra ASA

Kjøper kontorbygg i Bergen

Del

(Oslo,18. juni 2021) Entra kjøper Lars Hilles gate 19 i Bergen for 298 millioner, og forsterker med dette satsingen ved et av de mest attraktive kontordestinasjonene i Bergen.

Lars Hilles gate 19 ligger tett ved Media City Bergen og Entras byggeprosjektet i Nygårdsgaten 91-93. Eiendommen som nå kjøpes har et areal på 5.900 kvadratmeter, og er fullt utleid.

— Kjøpet av Lars Hilles gate 19 er i tråd med satsningen på strategiske eiendomsklynger. Dette gir oss stordriftsfordeler innen forvaltning, drift og utleie, og gir leietagerne god service fra et dedikert team som har god kjennskap til området og eiendommene, sier Sonja Horn - administrerende direktør i Entra ASA.

Entra har i en årrekke satset på attraktive kontorlokaler i umiddelbar nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud. Eiendommen som nå er anskaffet ligger sentralt i Bergen med kort vei til Bybanen. ByGarasjen, Bystasjonen og Bergen Togstasjon ligger bare noen minutters spasertur unna, og her møtes alt av offentlig kommunikasjon i byen. I ByGarasjen er det også svært god parkeringsdekning.

Med Media City som et sentrum er området etablert som en av de mest attraktive kontordestinasjonene i Bergen. Entra har etter kjøpet av Lars Hilles gate ni eiendommer i området, som utgjør cirka 127.000 kvadratmeter, inkludert byggeprosjektet i Nygårdsgaten.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter omtrent 90 bygg, med et samlet areal på omlag 1,3 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

Entra og Linstow kjøper ut Bane NOR Eiendom fra OSU30.6.2021 15:20:22 CEST | Pressemelding

(Oslo, 30. juni 2021) Bjørvika er det største byutviklingsprosjektet i Norge i nyere tid og er allerede et av Norges mest attraktive bolig- og næringsområder. Bak satsingen står Oslo S Utvikling (OSU), hvor Entra og Linstow nå kjøper ut Bane NOR Eiendom sin eierandel for 950 millioner. Samtidig gjøres det klart for 800 nye boliger, handel, serveringssteder og kulturattraksjoner ved fjorden i Bjørvika, til glede for beboere og besøkende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom