TV 2

Kjøp- og leiefilm – ny storsatsing på TV 2 Play 

Del

TV 2 Play lanserer i dag en storsatsing på kjøp og leie av toppfilmer. – Norge er på topplisten over land som kjøper aller mest film, forteller digitaldirektør Christian Birkeland i TV 2.

Foto: Fotomontasje
Foto: Fotomontasje

Mange har de siste årene, og spesielt gjennom pandemien, endret måten de ser film og TV på.  

– TV 2 skal være der folk er, og nå tilbyr vi et stort utvalg av helt nye filmer rett hjem i sofakroken, sier digitaldirektør Christian Birkeland.   

Fra og med i dag kan alle, uavhengig av om du har et TV 2 Play-abonnement eller ikke, kjøpe eller leie helt nye filmer og eldre utgivelser i alle sjangere. Rundt tusen nye filmer ligger på TV 2 Play allerede i dag, og flere vil fortløpende bli tilgjengelige kort tid etter kinopremiere.   

– I enkelte tilfeller vil det også bli mulig å kjøpe storfilmer enda tettere på kinopremieren, såkalt «Premium video-on-demand», forteller Birkeland. 

Noen av de nyeste filmene du kan se allerede i dag er «Ammonite», «Venom», «City of Lies», «Soul» og «Mulan». Senere kommer også «James Bond – No Time to Die», «Verdens verste menneske», «Rettferdighetens ryttere», «Spider-Man: No Way Home» og «Alt for Norge». Dette er noen av mange titler man kan glede seg til når TV 2 nå har gjort avtaler med de fleste av de største filmleverandørene.

– Vi har hatt en testperiode med et knippe kjøpe- og leiefilmer, og ser at dette er et tilbud folk vil ha. Det å få toppfilmer rett hjem i egen stue har blitt veldig populært, og vi har stor tro på at dette markedet bare vil vokse, forteller Christian Birkeland i TV 2.  

Slik kan du leie og kjøpe filmer på TV 2 Play: 

1.Gå inn på TV 2 Play via nettsiden https://play.tv2.no/leiefilm 
2.Finn den filmen du vil se  
3.Logg inn med eksisterende bruker, eller lag ny gratis-bruker  
4.Gjennomfør kjøp  
5.Filmen du har kjøpt kan både sees via nettsiden https://play.tv2.no og appen «TV 2 Play»

Kontakter

Bilder

Foto: Fotomontasje
Foto: Fotomontasje
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom