TV 2

Kjetil Siem blir TV 2-rådgiver

Del

Den tidligere FIFA-direktøren skal jobbe for TV 2 med utvikling av programkonsepter og sportsrettigheter.

– Kjetil Siem har en unik kjennskap til bredde- og eliteidrett både nasjonalt og internasjonalt. Da det ble kjent at han skulle flytte tilbake til Norge så vi en mulighet til å kunne trekke på hans kunnskap med dette samarbeidet. I TV 2 ønsker vi jo et tydelig avtrykk på norsk innhold og være viktig for folks liv. Idrett er en stor del av dette fellesskapet i Norge og derfor også viktig for en samfunnsaktør som TV 2, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Siem ser frem til å jobbe med TV 2 igjen.

– I og med at kontrakten med FIFA Foundation åpner for å kunne gjøre også andre ting, er det rett og slett veldig gøy at TV 2 ville ha meg med på laget. Dette gikk veldig fort og veldig greit. På en måte er ringen nå sluttet siden jeg var med i TV 2 helt i startfasen for mange, mange år siden, sier Siem.

TV 2s avtale med Kjetil Siem er en langsiktig avtale med umiddelbar oppstart. Siem vil være en ekstern rådgiverressurs som også vil ha andre oppdragsgivere. Siem skal blant annet jobbe som rådgiver i FIFAs veldedige stiftelse,  FIFA Foundation. Siem vil derfor ikke jobbe for TV 2 i eventuelle prosesser relatert til FIFA.

– Vi ser virkelig frem til dette samarbeidet, og hva det kan tilføre i årene fremover, sier Sandnes.

I dag er TV 2 en viktig formidler av såvel norsk som internasjonal idrett. TV 2 har blant annet rettighetene til Premier League, Europa League, norsk landslagsfotball, deler av Champions League, Tour de France og flere nasjonale sykkelritt, GET-ligaen i ishockey, norsk klubbhåndball og mye mer.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom