Virke

Kjenner du Norges beste butikksjef?

Del

Frem til 20. mai kan du nominere din kandidat til årets butikksjef. Prisen gjelder på tvers av alle bransjer, og er laget for å hedre og løfte frem butikksjefenes innsats.

Harald Jachwitz Andersen, direktør for Virke Handel
Harald Jachwitz Andersen, direktør for Virke Handel

− Vi ønsker oss nominasjoner fra hele landet, fra store og små butikker. Butikksjefen spiller en unik rolle i den daglige butikkdriften, og gjør en betydelig innsats hver dag for å sikre virksomheten gode resultater, sier Harald Andersen, direktør for Virke Handel.

Prisen deles ut under Handelskonferansen 24. september i Oslo. Nominasjonene vil bli vurdert etter strenge kriterier.

− Å være butikksjef handler ikke om å være den store sjefen. Det handler om å gjøre seg fortjent til andres respekt, om å inspirere og motivere andre til å oppnå resultat, forklarer Andersen. 

Nomineringen gjøres fra Virkes nettsider. Kåringen er et samarbeid mellom Hovedorganisasjonen Virke, rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Harald Jachwitz Andersen, direktør for Virke Handel
Harald Jachwitz Andersen, direktør for Virke Handel
Last ned bilde

Om Virke

Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom