TV 2

Kjærlighetsjakten er i gang på TV 2

Del

- Etter ett år med sosial avstand er det ekstra kjærkomment å presentere seks nye flotte kjærlighetssøkende bønder for alle single der ute, sier Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten»

Årets bønder i «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2/Privat/Montasje.
Årets bønder i «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2/Privat/Montasje.

«Jakten på kjærligheten» er nå i gang med sin 18. sesong, og i likhet med tidligere år har flere hundre bønder søkt om hjelp til å finne kjærligheten på TV 2. 

- Våren er endelig her og vi har hatt over ett år med pandemi og sosial avstand. Er det en ting korona virkelig har satt en stopper for er det sosial nærhet. Derfor har det aldri vært mer kjærkomment å presentere seks nye kjærlighetssøkende bønder for alle single damer og menn der ute. Årets bønder ønsker av hele sitt hjerte å finne en å dele livet med, sier programleder Gunhild Dahlberg. 

 - Dette er en strålende mulighet til å få en spennende vår og høst om man er i en kjærlighets-tørke. Så hvis en av årets bønder får hjertet ditt til å banke litt ekstra, ikke nøl med å ta kontakt om du er singel. Har du en venn eller venninne som gjerne vil melde sin interesse for en bonde, men ikke tør selv, er det helt innafor å søke på vegne av vedkommende via brev eller mail, sier Dahlberg.

Gi kjærligheten en sjanse

Fjorårets «Jakten på kjærligheten»-sesong var en suksess, med to forelskede par som fortsatt er sammen som kjærester. Nå håper programlederen på full pott og at de fire bøndene som får flest brev, og dermed skal følges på TV 2 i høst, skal ende i fire forelska par. 

-  Ut fra statistikken vi har klart å spore oss til er det født 14 Jakten-babyer gjennom de 17 sesongene «Jakten på kjærligheten» har gått på TV 2, og det er blitt til sammen 38 Jakten-par. Jeg satser på at årets deltagere gir kjærligheten en sjanse og at Amors piler treffer denne sesongen også.  

Årets bønder står støtt i seg selv, men de savner alle en kjæreste å dele hverdagen med. Felles for dem alle er at de er åpne for at en kjæreste gjerne kan ha sitt eget prosjekt på gården eller ha jobb utenom. 

- Sesongens yngste bonde er Tina (26) som driver med hest og korn og som er lærer på barnskolen. Hun elsker å synge og er sosial, men savner en trygg og god mann med humor. Fra selveste Lofoten kommer melkebonden og idrettslæreren med det største smilet og den herlige humoren, Sebastian (28) som gjerne vil ha en kjæreste som er selvstendig, seg selv og som er positiv. 

-  Lene (40) har fulgt drømmen, sagt opp jobben i Oslo og flyttet til en gård hun har pusset opp og driver som besøksgård med 10 alpakka og hester. Kornbonden Ola (28) er den siste i vennegjengen som ikke har dame så nå mener kameratene virkelig det er på tide. Trebarnsfaren Ole-Johan (48) bor på en fantastisk gård og er klar for å ta deg med på kanefart med hest og slede under stjernehimmelen. Stefan Gundersen (50) er årets eldste bonde, en spennende og hyggelig kar som driver både med sau, lama, ullgris, høner og honningproduksjon og er en god kokk, så her kan damene forvente seg en treretters middag og en låt til dessert når han spiller på sin saksofon, sier Gunhild Dahlberg. 

I «Jakten på kjærligheten»-portrettprogrammet som sendes på TV 2 og TV 2 Sumo allerede på torsdag kan vi få være med som «flue på veggen» hjem til bøndene for å se hvordan de har det på gårdene og bli bedre kjent med dem. 

Her finnes videoportretter med årets bønder for nedlastning. 


 

Her er årets bønder: 

Tina Kristiansen (26) 

Gårdsdrift: Hest og korndrift 

Tolsrød i Vestfold

«Drømmer om en snill og omsorgsfull fyr som er det motsatte av lat.»

Denne blide bonden elsker å synge, være aktiv og tilbringer mye tid med hestene sine på gården. I tillegg til å drive med hester og korndrift, jobber Tina som kontaktlærer i barneskolen. 

Dating kan være litt skummelt, mener Tina. Derfor er hun glad og trygg for å ha «Jakten på kjærligheten» i ryggen når hun skal finne seg en kjæreste. Tina er åpen, nysgjerrig og spent på å være med på «Jakten på kjærligheten.» Hun håper drømmemannen finnes der ute og at han tør å ta kontakt.  

Portrett med Tina Kristiansen kan sees og lastes ned her.

 

Lene Grønnæss (40) 

Gårdsdrift: Besøksgård med alpakka og hester

Minnesund, Eidsvoll, Viken

«Ønsker seg en trygg og selvsikker mann og gjerne en som er litt «handyman».»  Han må like dyr og ha et ønske om å bygge en fremtid sammen på gården.»

Lene har snudd opp-ned på tilværelsen sin. Fra å være en urban byjente med travel jobb er hun nå bonde på heltid og driver besøksgård med ti alpakkaer og hester. Lene jobber og som livsstils-coach. Denne bonden er kreativ, hun har en utdannelse som illustratør og har jobbet som møbelsnekker. Gården har hun pusset opp på rekordtid med spennende interiør og laget en egen kafé. Eneste som mangler nå i den nye hverdagen er en hyggelig og snill mann som vil bo landlig og dele opplevelsene sammen med henne. 

Portrett med Lene Grønnæss kan sees og lastes ned her. 

 

Ola Sørby Bråten (28) 

Gårdsdrift: Korndrift 

Sørumsand i Akershus 

«Jeg håper at en blid, positiv og sosial jente vil skrive til meg. En som vil slå seg til ro på gården min og skape en familie sammen med meg.»          

Ola skal i løpet av det kommende året ta over gården hvor han vokste opp. Det er opprinnelig ikke han som har odel, men heldigvis for Ola har storebror helt andre interesser og Ola får dermed barndomsdrømmen oppfylt. Ola er sjarmerende beskjeden, samtidig som han er sosial og har et stort og godt nettverk. Han liker at ting skjer rundt ham, enten det er å være i gode venners lag, arbeide på gården, eller drive med jakt eller båtlivet. Ola er sistemann i vennegjengen som er singel, han har rett og slett ikke sluppet noen gjennom nåløyet. Men nå er han klar for å åpne opp, og kaster seg ut på glattisen for å finne hun ene som han kan dele livet med. 


Portrett med Ola Sørby Bråten kan sees og lastes ned her.
 

Sebastian Muth Johansen (28)

Gårdsdrift: Melkeproduksjon 

Leknes i Nordland 

«Sebastian håper å høre fra en hyggelig, sporty og sosial dame som ikke bare har lyst til å ha et Lofoten-eventyr, men en dame som ønsker å bosette seg i nord og bygge en fremtid sammen med han.» 

Odelsgutten Sebastian er en hyggelig og sjarmerende bonde som bor i Lofoten. Etter noen års studier i Tromsø, bestemte Sebastian seg for å flytte hjem til gården ikke så langt unna Leknes. I dag bor Sebastian i farfarens gamle hus, men ønsker å flytte inn i barndomshjemmet når han stifter egen familie. Sebastian jobber som idrettslærer på skolen i Leknes, men elsker å være i fjøset sammen med far og onkel som i dag driver gården. Han er i fjøset så fort han får litt ekstra tid og kunne ikke sett for seg å bo noe annet sted enn akkurat her i Leknes. Sebastian har en herlig humor, en gårdskatt som heter «Piss Off» og her får damene en bonde som elsker å danse swing. 


Portrett med Sebastian Muth Johansen kan sees og lastes ned her. 


Ole-Johan Dyste (47) 

Gårdsdrift: Korn og hest 

Østre Toten i Innlandet 

«Håper på brev fra en blid, omgjengelig og positiv dame, som han kan dele tida med. En å oppleve ting med, reise med, lage mat, rett og slett ha voksentid med.»

Ole-Johan er fjerde generasjons bonde på denne historiske og velholdte gården på Kolbu som ligger i Innlandet fylke. Han er veldig familiekjær og setter sine tre barn høyt. Siden han er alene annenhver uke, bruker han i dag mye tid på hest, venner og andre sysler på gården. Høydepunktet i året er når han kan kjøre hest og slede på Røros i to uker hver vinter. Det sosiale står høyt, så han merker begrensningene fra pandemien. Dette er også en av grunnene til at han har bygget sin egen bar på gården den siste tiden han håper skal komme til nytte når pandemien er over. Han er en varm og sympatisk fyr med mye omsorg, i tillegg til at han er superhandy. 

 
Portrett med Ole-Johan Dyste kan sees og lastes ned her.


 

Stefan Gundersen (50) 

Drift: Sau, lama, ullgris, høner og bier

Rømskog i Østfold 

«Stefan er på utkikk etter det han kaller en «gosselig» (søt og sjarmerende) dame. Hun må være varm, god og omsorgsfull, og han håper hun kan se potensialer i gården som han selv kanskje ikke ser. Til alle damer; denne bonden er god på kjøkkenet og gleder seg til å lage mat til deg!» 

Stefan er en hyggelig kar som holder til i Rømskog i Viken. Han er en kreativ sjel som dyrker Carolina reaper-chili, sanker egen honning og spiller saksofon i uthuset for å ikke forstyrre dyrene. Her bor han sammen med fire hunder, fem katter, sauer, ullgriser og to lamaer. Stefan har mange prosjekter på gang og jobber med honningproduksjon i tillegg til dyrene. Stefan elsker å lage mat! Rett før pandemien traff Norge startet han opp et eget firma som han håper å kunne videreutvikle når tilstanden roer seg. Stefan er både åpen og ærlig. Han har hodet med seg og trives godt med alt han gjør på gården sin. 


Portrett med Stefan Gundersen kan sees og lastes ned her.
 

Portrett-programmet til «Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 og TV 2 Sumo torsdag 22.april kl. 22.40. 

Nøkkelord

Kontakter

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for Jakten på kjærligheten, Sporløs og Hver gang vi møtes.

Tel:924 03 867ugb@tv2.no

Bilder

Årets bønder i «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2/Privat/Montasje.
Årets bønder i «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2/Privat/Montasje.
Last ned bilde
Jaktenbonde Lene Grønnæss. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Jaktenbonde Lene Grønnæss. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Lene Grønnæss. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Jaktenbonde Lene Grønnæss. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Stefan Gundersen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Jaktenbonde Stefan Gundersen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Stefan Gundersen. Foto: Trym Helbostad/Indre Akershus Blad/TV 2.
Jaktenbonde Stefan Gundersen. Foto: Trym Helbostad/Indre Akershus Blad/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Sondre Lauritsen/TV 2.
Jaktenbonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Sondre Lauritsen/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Jaktenbonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Ole-Johan Dyste. Foto: Privat/TV2.
Jaktenbonde Ole-Johan Dyste. Foto: Privat/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Ole-Johan Dyste. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Jaktenbonde Ole-Johan Dyste. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Privat/TV2.
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Privat/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Jaktenbonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Jaktenbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Jaktenbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Last ned bilde
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten».  Foto: Espen Solli/TV 2.
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten».  Foto: Espen Solli/TV 2.
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten».  Foto: Charlotte Wiig/TV 2.
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Charlotte Wiig/TV 2.
Last ned bilde
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten».  Foto: Espen Solli/TV 2.
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom