Moelven

Killi blir ny direktør for Moelven Byggmodul AS

Del

Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS. – Med Killi på laget har vi sikret oss en engasjert toppleder med en rik industrierfaring, sier divisjonssjef Vera Flatebø i Moelven Byggsystemer.

Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS.
Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS.

44-åringen kommer fra stillingen som direktør for konsernutvikling i Gudbrandsdalen Energi Holding. Før det har han blant annet vært administrerende direktør og fabrikkdirektør i Natre Vinduer, samt produksjonsdirektør og fabrikksjef i Nordan.  

- Frode Henning Killi har hatt en spennende reise der han har gått gradene med lederutfordringer kombinert med faglig påfyll opp gjennom årene. Han har solid erfaring fra industrien, og et hjerte som banker for bærekraftige produkter og løsninger i tre. Vi gleder oss til at han skal få gjøre en forskjell for modulvirksomhetene våre i Moelven, sier Flatebø. 

- Jeg er stolt og ydmyk for å bli en del av Moelven. Mesteparten av yrkeskarrieren har handlet om treindustri, og jeg gleder meg igjen til å kunne gå ut i produksjonen og kjenne på luften av trevirke og bli kjent med de dyktige medarbeiderne i Moelven Byggmodul. Å bygge i moduler er effektivt, moderne og bærekraftig, og jeg ser fram til å få utvikle selskapet videre sammen folka våre, sier Killi. 

Han er bosatt på Otta, er firebarnsfar og kommer nå til å gjenoppta ukependlertilværelsen som han har gjort i over sju år i tidligere jobber. 

- Det er ikke uvanlig at en gudbrandsdøl ukependler, og det har både jeg og familien gode erfaringer med fra før av, avslutter Killi.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS.
Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS.
Last ned bilde

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2021 på rundt NOK 14,8 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 33 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom