Kia Norge

Kia med ny logo som første steg i en spennende endring for fremtiden.

Del

Kia viste i dag frem sin nye logo og globale slagord som startskuddet på bilprodusentens omstilling. Den nye logoen representerer Kias ambisjoner om å ta en lederstilling i den fremtidige mobilitetsindustrien ved å fornye nesten alle deler av sin virksomhet.

Hensikten med den nye logoen er å symbolisere de verdier og opplevelser Kia tilbyr sine kunder i form av fremtidige produkter og tjenester. Logoen ligner på en håndskrevet signatur. Dens rytmiske, ubrutte linje formidler Kias ønske om å bringe inspirasjon, og de stigende linjene gjenspeiler Kias like store ambisjoner for merkevaren.

"Kias nye logo representerer selskapets forpliktelse til endring og innovasjon", sa Ho Sung Song, Kias President og CEO. “Bilindustrien er i en tid med raske endringer, og Kia tilpasser seg proaktivt til endringene. Den nye logoen representerer vårt ønske om å inspirere kunder når deres mobilitetsbehov utvikler og endrer seg, og våre ansatte til å møte utfordringene vi står overfor i en bransje i så stor endring. ”

Den nye logoen ble vist under et rekordstort pyroteknisk show med droner over Incheon, Korea. Det ble satt Guinness verdensrekord for “flest ubemannede luftfartøyer (UAV) som samtidig avfyrte raketter”.

Lanseringen av den nye logoen kan sees på Kia globale YouTube-kanal: https://youtu.be/s61_IsjqLzc

Veien videre og ny strategi 15. januar
I tillegg til en helt ny logo, delte Kia i dag sitt nye globale slagord, 'Movement that inspires'. Detaljer om Kias nye merkevarestrategi og hvordan dette vil innvirke på den fremtidige produktstrategien deles på det digitale arrangementet "New Kia Brand Showcase" på Kias globale YouYube kanal 15. Januar.

Lanseringen av den nye logoen følger opp 'Plan S', Kias langsiktige forretningsstrategi, som ble lansert i januar 2020. Et av målene er å ta en ledende posisjon i det globale bilmarkedet ved å fokusere ytterligere på elbiler og introdusere et bredt spekter av mobilitetstjenester, skreddersydd for ulike kunde- og markedsbehov.

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kias i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg saker fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kia Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom