Kevin Haugan - MI AMOR

Del

Kevin Haugan er klar med sitt tredje utgivelse, og denne gangen med en latino-inspirert låt som får deg til å vrikke på dansefoten! 

"Mi Amor" er skrevet av Kevin Haugan sammen med Beate Glenne, Kris Andre Drageset og Martin Nyheim, og produsert av Jonas Jensen.

Kevin en unik kombinasjon av kunstneriske evner, med sang, dans og skuespill, som gir publikum den fulle pakken og en opplevelse som man ikke glemmer. Kevin kom nylig hjem fra Malaga, etter å ha filmet en musikkvideo med dansecrewet sitt til låta!

Kevin har på mange måter vokst opp bak scenen, da hans familie har dedikert sine liv til scenekunsten. I en alder av 8 år tok Kevin til scenen, og der har han blitt værende siden. De siste årene har Kevin hatt hovedrollen i store produksjoner og musikaler som “Mowgli” og “Billy Elliot” på noen av de største scenene i Oslo. I dag er han blitt 17 år, og han er klar til å fokusere på sin karriere som artist. Kevin Haugan vil spre positiv energi og inspirere andre til å jobbe for å nå drømmene sine. I 2019 vil han slippe flere dansbare og lekne låter, som reflekterer hans sprudlende personlighet. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Pink Soda Records

Pink Soda Records
Pink Soda Records
Olaf Schous vei 2
0572 Oslo

https://www.pinksoda.no

Pink Soda Records ble etablert i 2017, og springer ut fra Stealth Music Publishing. Vi driver med artistutvikling og utgivelse av musikk i Norge og resten av verden, med hovedfokus på popmusikk. Pink Soda har et bredt nettverk, og jobber med mange ulike produsenter, låtskrivere, artister og andre aktører i bransjen. Som plateselskap ligger musikken i sentrum, men vi har også fokus på langsiktige strategier og synlighet på et mangfold av plattformer. 

Stealth Music Publishing er et lite musikkforlag i Oslo, grunnlagt av platinatildelte produsent og låtskriver Ketil Schei i 2012. Siden det har 100 millioner av streams blitt generert av våre låtskrivere. Vår musikk skal nå ut til alles hjerter på en delikat måte, enten hvis du er ute for å danse, har kjærlighetssorg, eller tar det rolig i bilen på vei til din favoritt getaway. Stealth Music Publishing huser platinatildelte produsenter og låtskrivere i urban, EDM, Hip Hop, Pop og K-pop sjangrene. Vi elsker musikk, og vi elsker at vår musikk er elsket av så mange. Dette holder oss gående dag og natt. Med høytstående samarbeidspartnere i alle de store markedene, er det lett for oss å sette opp sessions med våre låtskrivere med deres artist eller team.

Følg saker fra Pink Soda Records

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Pink Soda Records på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Pink Soda Records

LOVE ME - Leona Griffin (16)3.5.2019 11:17:15 CESTPressemelding

16 år gamle Leona Griffin er tilbake med sin tredje utgivelse dette året, og denne gangen med en enda mer ektefølt og autentisk låt. Låta beviser at Leona Griffin er en rå artist, som har kommet for å bli, med en fantastisk vokal og rørende tekst. 1.juni kan du se Leona Griffin på flere scener på Musikkfest i Oslo! "Love me" er en urban pop låt som kombinerer et både generisk og deilig moderne sound, med en energisk elektrisk gitar og sårbar vokal. Leona skrev låta i lag med produsent Mats Koray Genc og låtskriver KAZ. Leona Griffin slapp sin debut-singel "Complicated" i Januar, etterfulgt av "This is not a lovesong" i Mars. Begge låtene mottok bred støtte fra streamingtjenestene og radio. Leona Griffin sin musikk har blitt godt mottatt med listing i hele Skandinavia, Russland og USA. Hennes siste utgivelse var å se på noen store lister, som "Ny pop", "Hits don´t lie" og "Best of the week". Leona Griffin er helt unik, med sin spesielle stemme kombinert med lovende potensiale som låtskr

Kevin Haugan vil inspirere andre!19.4.2019 00:00:00 CESTPressemelding

Kevin Haugan har vokst opp bak scenen og stått på scenen fra svært ung alder. Nå ønsker han å inspirere andre unge til å drive med sang, dans og teater. Kevin Haugan er allerede et kjent fjes for mange. Noen har kanskje sett han i hovedrollen som Mowgli eller Billy Elliot på store scener i Oslo. Andre har muligens sett han i den suksessfulle NRK-kalenderen Snøfall, eller nylig i TV2 serien Generasjon Z. Uansett, er det ingen tvil om at multi-talentet Kevin Haugan allerede har satt et preg på den yngre generasjonen. Hva er det som motiverer deg til å drive med musikk, dans og teater? "Jeg ønsker å inspirere folk, gi dem selvtillit og oppfordre dem til å satse på seg selv. Å opptre og drive med musikk gir meg utrolig mye i hverdagen, og denne gleden vil jeg dele med andre" I disse dager jobber Kevin på et nytt prosjekt under navnet "Kevin H", hvor han planlegger å satse for fullt som artist! Han har tidligere sluppet låta "Turn to Gold", og følger nå opp med låta "Freeze". Det er en glad

Singel-klare Kevin H skal steppe for kongen!25.3.2019 12:36:21 CETPressemelding

Det unge talentet Kevin Haugan er aktuell med ny låt i april under navnet Kevin H. For å lade opp til release skal han steppe for selveste Kongen, i anledning Foreningen Norden sitt 100 års jubileum. Kevin Haugan har mer eller mindre vokst opp på scenen, og nå vil han ta karrieren sin til nye høyder. I tiden framover satser han for fullt som artist, og han vil slippe en rekke låter og musikkvideoer i pop-sjangeren. Kevin er et multi-talent og han vil fortsette med både dans og teater, noen styrker han også tar med seg i artistsatsningen. I morgen står han på Hovedscenen for å steppe på den nordiske festkvelden, hvor selveste Kongen er i publikum. Dette blir en god oppladning til releasen av "Freeze" den 12. april. Følg med på Kevin H framover!

Leona Griffin (16) med ny musikkvideo!17.3.2019 12:06:28 CETPressemelding

Leona Griffin satser som artist i en alder av 16 år! For et halvt år siden gikk Leona inn i studio for første gang, og i dag spilles låtene hennes på radio. "Det føles helt fantastisk...og litt skummelt" sier Leona om den overveldende responsen så langt. I dag slippes musikkvideoen til Leona Griffins nye singel "This is not a lovesong". Låta ble sluppet for en uke siden, og responsen har vært over all forventning. Låta spiller på radio og har fått bred støtte fra strømmetjenesten Spotify. Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona er helt unik og i tiden framover vil hun servere publikum med god musikk, i pop/urban sjangeren. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.

Leona Griffin (16) slipper ny låt på kvinnedagen!8.3.2019 10:57:37 CETPressemelding

I godt selskap med andre store kvinnelige artister, slipper Leona Griffin låta "This is not a lovesong" på kvinnedagen! "Det føles helt fantastisk å slippe denne låta, men det er også litt skummelt. I musikkbransjen møter jeg sterke kvinner hver dag, som tør å ta plass. Jeg setter uendelig stor pris på at kvinner får muligheten til å uttrykke seg, være seg selv og vise seg fram, og for meg er kvinnedagen en påminnelse om dette!" Leona har noe spesielt å tilby lytterne og til tross for hennes unge alder har hun blitt godt mottatt i bransje og av fansen. Med bred støtte fra de store strømmetjenestene og avspilling på radio, har mange fått øynene opp for Leona. Leona Griffin debuterte med låta "Complicated" i Januar, og følger nå opp med sin andre låt "This is not a lovesong". "This is not a lovesong" er en poplåt med et catchy gitar riff og en clean vokal, som glir inn i en moderne produksjon med stryk og lekne elementer. Leona Griffin skrev låta med gitarist Joachim Skjervum, låtskriver