TV 2

Kathrine Haldorsen er ny programredaktør i TV 2

Del

Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i produksjonsselskapet Mastiff.

Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2.
Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2.

- Vi skal satse enda sterkere på det norske innholdet og være tett på livet til folk flest. Ikke minst skal innholdet presenteres på våre digitale flater i årene framover. Derfor er jeg glad for å få en av Norges fremste «programhoder» til TV 2. Kathrine er flink til å bygge lag, og har de beste forutsetninger for å sikre at vi er en god, forutsigbar og alltid fair partner for alle de flinke programskaperne i norsk produksjonsbransje, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Kathrine Haldorsen har bred TV- og mediebakgrunn som journalist, vaktsjef, programleder, prosjektleder, utviklingssjef og nå sist administrerende direktør i Mastiff.

- Jeg har hatt verdens beste jobb, men nå er verdens beste jobb også ledig. Jeg maner mine til å tørre å ta sjanser, og til slutt valgte jeg å følge mitt eget råd. Jeg har alltid vært glad i TV 2, et langt og intenst kjærlighetsforhold som startet allerede da TV 2 startet opp i 1992. Nå har jeg vært ute i verden i sju år og synes det var en passe lang separasjon, sier Kathrine Haldorsen.

Hun gleder seg stort til å begynne i TV 2, og er klar på hva som er hennes viktigste oppgave.

- Norsk innhold og god journalistikk er det viktigste fremover, og det norske folk skal få mer av det de er glad i. I tillegg er selvsagt den digitale utviklingen som TV-bransjen står midt oppe i utrolig spennende. Her vil det åpne seg nye og spennende muligheter i tiden som kommer. Alt dette skal jeg kjempe for med alle de flinke folkene som er i TV 2 og ikke minst i programavdelingen, som jeg gleder meg til å lede de neste årene.

- Jeg vet også nå en god del om hvordan det er å være på den andre siden av forhandlingsbordet, så produksjonsbransjen bør føle seg trygg på at TV 2 fremdeles skal være et godt hjem for godt norsk innhold, sier Kathrine Haldorsen.

Haldorsen inngår i TV 2s øverste ledelse og rapporterer til administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes.

Kontakter

Jan-Petter DahlPR- og mediesjef

Kontaktperson for spørsmål om seertall fra media rundt programmene som sendes på TV 2-kanalene. Pressekontakt for Skavlan, Gullruten, Nyhets- og sportsprofiler, sportseventer og Allsang på Grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2.
Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom