Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstan hilser Norge og Kong Harald på 17.mai

Del

Kasakhstans president Kassym-Jomart Tokayev gratulerer Kong Harald og Norge med grunnlovsdagen. Samtidig sender ordføreren i underhuset, Nurlan Nigmatulin, en 17.mai-hilsen til det norske Stortinget ved stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

Bilde av Ilyas Omarov
Bilde av Ilyas Omarov

«Deres majestet, ta imot mine dyptfølte gratulasjoner på Norges grunnlovsdag», skriver president Tokayev, og fortsetter: «Den norske grunnloven, som ble vedtatt for mer enn to hundre år siden, har vært en garanti for verdens anerkjennelse av Norge som en innflytelsesrik og vellykket nasjon.

Jeg setter pris på den stabile og forutsigbare utviklingen av forholdet mellom Kasakhstan og Norge, etablert i ånd av vennskap og tillit. Jeg forsikrer deg om at Kasakhstan er innstilt på å samarbeide med Norge for å utvide og utvikle aktive og gode forbindelser mellom våre land.

Jeg benytter derfor muligheten, Deres Majestet, å ønske deg og det vennlige norske folk alt godt med utviklingen av Norge», skriver presidenten.

I sin hilsen til det norske Stortinget og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen skriver Nurlan Nigmatulin, som er ordfører i underhuset i det kasakhstanske parlamentet at han har «tro på at det flersidige samarbeidet mellom Kasakhstan og Norge, inkludert våre interparlamentariske forbindelser, vil bli styrket i tiden som kommer».

Bilder

Bilde av Ilyas Omarov
Bilde av Ilyas Omarov
Last ned bilde

Om Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstans Ambassade i Norge
Kasakhstans Ambassade i Norge
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo

http://mfa.gov.kz/en/oslo

Følg saker fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kasakhstans Ambassade i Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kasakhstans Ambassade i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom