TINE SA

Karsten Warholm blir med på TINE-laget

Del

Verdensmester og europamester på 400 meter hekk, Karsten Warholm, har inngått en 2-årig samarbeidsavtale med TINE. -Jeg gleder meg til å bli med laget, sier Warholm.

-Jeg ser fram til å utvikle samarbeidet med TINE, og jeg er imponert over måten selskapet støtter opp om idrettslag og aktiviteter over hele landet. Store idrettsprestasjoner skapes gjennom bredde – og gjennom at idretts-Norge skaper trygge og inkluderende idrettsarenaer for alle, som TINE-stafetten, der jeg selv har deltatt. Så jeg gleder meg til å bli med på laget, sier Warholm.

Stolt over samarbeidet
-TINE er stolte av å inngå samarbeid med Karsten. TINE har hatt et langt samarbeid med friidretten, og vi har gjennomført TINE-stafetten i over 25 år – en stafett Karsten selv har deltatt på ved flere anledninger. I år var Karsten også avbildet på årets stafettrøye, og tidligere har vi vært så heldige at vi har hatt ham på melkekartongene våre i forbindelse med sommer-OL i 2016, sier sponsoransvarlig i TINE, Ann-Kristin Syversen.
Syversen trekker fram at Karsten er et flott forbilde både for store og små - og at han fremmer gode verdier.
-Med dette samarbeidet vil vi fortsette - og forsterke arbeidet, med å stimulere til aktivitet og sunt kosthold hos barn og unge, legger Syversen til.

90 barn møtte Warholm på TINE Fotballskole
For å markere samarbeidet med TINE, møtte Karsten Warholm opp hos Sagene IF i Oslo og TINE Fotballskole. Der fikk 90 deltakere møte friidrettsstjernen. Det ble et møte barna sent vil glemme. Ellers er 70 000 barn i full aktivitet på TINEs fotballskole over hele landet.

Kontaktpersoner:
Sponsoransvarlig i TINE, Ann-Kristin Syversen, mobil: 90 13 17 23
Manager Karsten Warholm, Kristine Haddal, mobil: 908 58 276

På bildet: Fra venstre: Thea Rønning Nilsen, Karsten Warholm, William Eskedal Scavenius og Aksel Eskedal Scavenius .

Foto: Petter Elstein Knutsen.

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom