NRK

Karsten og Tete blir med Adelina i «P3morgen»

Del

Adelina Ibishi teamer opp med Karsten Blomvik fra «4ETG» og P3-profil Tete Lidbom for å lage Norges beste morgenradio for unge – nemlig «P3morgen».

Foto: Jonathan C. Vivaas Kise
Foto: Jonathan C. Vivaas Kise

Tidligere i år ble det kjent at Martin Lepperød slutter i «P3morgen». NRK kan nå opplyse om at Martins arvtakere blir Karsten Blomvik og Tete Lidbom. I tillegg til at det blir tre programledere i studio fremover, har P3morgen fått tre fantastiske reportere med på laget. Hani Hussein, Henning Bang og Egil Skurdal er P3morgens nye reporter-stab. De skal levere innhold på musikk, sport, humor og underholdning fra hele landet, uke inn og uke ut på P3.

Ekstremt takknemlig

Når Karsten, som er best kjent fra «4ETG» og NRK TV-serien «Gym», blir spurt hva han tenker om sin nye jobb i P3, er takknemlighet noe av det første som slår han.

- Det å være med på sending har alltid vært en megafornøyelse, så det å endelig kunne kalle det min faste jobb er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og vet at med gjengen vi har i studio vil det bli kjempegøy.

Skal gi alt jeg har

Tete Lidbom, som P3 lytterne kjenner fra «Heia fotball» og «Norske tilstander» lover å gi alt, nå som han skal lage morgenradio med Adelina og Karsten.

-  Jeg gleder meg max til å få jobbe med radio igjen. Jeg har hatt en slags kjærlighetssorg siden siste sending med Norske tilstander. Ellers blir det fabelaktig å bidra til at folk skal få en så god og underholdene start på hverdagen som overhodet mulig. Det fortjener de og jeg skal gi alt jeg har, sier han.

En lang og spennende prosess

Redaksjonsleder i P3morgen, Adiele Helen Krüger Arukwe forteller at det har vært en lang og spennende prosess for å finne ut av hvem som skulle ta over etter at Martin Lepperød takket av tidligere i år.

- Mens lytterne har hørt Adelina styre flata sammen med en rekke spennende gjester innen humor, underholdning og musikk, har vi jobbet intenst med å lete etter våre nye programledere. Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team bestående av talenter innen ulike felt, sier Krüger Arukwe.

Faste P3-lyttere kjenner nok stemmen til Tete Lidbom fra før av. Samtidig kan de vente seg noe nytt med Karsten Blomvik i studio, samt de tre nye reporterne.

- Blandingen av kjente og kjære stemmer, sammen med helt nye, unge og spennende stemmer skal gi lytterne akkurat de trenger om morgenen – å starte dagen sammen med en god, varm og hyggelig gjeng som underholder og gir den perfekte start på dagen, sier Redaksjonslederen.

Dette er P3morgens programledere:

Adelina Ibishi (29) fra Sarpsborg, Viken

Karsten Blomvik (27) fra Sola, Rogaland

Tete Lidbom (36) fra Trondheim, Trøndelag

Dette er P3morgens reportere:

Hani Hussein (27) fra Ellingsrud, Oslo

Henning Bang (21) fra Tjongsfjord, Helgeland

Egil Skurdal (26) fra Sagene, Oslo

Kontakter

Bilder

Foto: Jonathan C. Vivaas Kise
Foto: Jonathan C. Vivaas Kise
Last ned bilde

Lenker

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NONRK TVNRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom