Amedia

Karoline overtar som redaktør i Finnmarken

Del
Karoline Almås Sørensen overtar som ansvarlig redaktør i Finnmarken.
Karoline Almås Sørensen overtar som ansvarlig redaktør i Finnmarken.

Karoline Almås Sørensen (33) er ansatt som ansvarlig redaktør i Finnmarken. Hun overtar etter Anniken Renslo Sandvik. 

Sørensen er opprinnelig fra Tromsø, men har bodd på Rena i Østerdalen siden 2008.

Hun har en bachelorgrad i historie, med bredde i journalistikk og engelsk fra Høgskulen i Volda.

Hun har erfaring fra lokalavisa Sør-Østerdal, som frilanser til en rekke riks- og fagmedier, og har nå i halvannet år jobbet i Amedia-avisen Østlendingen, som journalist, frontsjef og nyhetsredaktør.

– Jeg har hatt det prima i Østlendingen, men det var umulig å takke nei til jobben i Finnmarken og til å bli del av ett av Amedias mest digitale mediehus, iFinnmark. I tillegg har jeg stor respekt for jobben journalistene og Anniken Renslo Sandvik har lagt ned i lokalsamfunnet, sier Sørensen.

– Jeg er ydmyk, glad og stolt over å ha blitt vist denne tilliten og gleder meg til å treffe folk i Øst-Finnmark, fortelle historiene deres og lage journalistikk som engasjerer sammen med de flinke folkene i Finnmarken og iFinnmark, sier den nytilsatte redaktøren.

Styreleder i Dagbladet Finnmarken AS, Helge Nitteberg, er svært fornøyd med ansettelsen.

– Vi visste at det kom til å bli utfordrende å erstatte Anniken Renslo Sandvik, som har gjort en meget god jobb i Finnmarken de siste årene, men med Karoline får vi en meget dyktig arvtaker. Til tross for sin relativt unge alder, har hun allerede bred erfaring og kan vise til gode resultater fra Østlendingen, sier Nitteberg.

Han mener også det er en fordel at Sørensen er fra Nord-Norge og kjenner landsdelen.

– Hun har gjort et meget godt inntrykk gjennom rekrutteringsprosessen, og vi er svært fornøyde med at vi har fått til en meget god løsning for Finnmarken og iFinnmark, sier han.

Almås Sørensen er på plass i Vadsø 1. juni.

Kontakter

Ansvarlig redaktør Karoline Almås Sørensen, telefon 917 84 584

Styreleder Helge Nitteberg, telefon 952 71 999

Bilder

Karoline Almås Sørensen overtar som ansvarlig redaktør i Finnmarken.
Karoline Almås Sørensen overtar som ansvarlig redaktør i Finnmarken.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom