NGI

Karina Wang er NGIs nye leder for HR og organisasjonsutvikling

Del

Wang startet på NGI den 16. mars og har fra 6. april tiltrådt fullt i rollen som leder for HR og organisasjonsutvikling.

Wang (38) kommer opprinnelig fra Andøya i Vesterålen. Hun er utdannet Siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø og har en mastergrad i Internasjonal og Europeisk politikk fra Universitetet i Edinburgh.

Stillingen som leder for HR og organisasjonsutvikling omfatter det overordnede ansvaret for både det strategiske og operative som avdelingen leverer på, og ikke minst å utvikle HR funksjonen til å imøtekomme nye og fremtidige behov i NGI. Stillingen rapporterer til Direktør for Strategisk utvikling.

- Vi tilbød stillingen til Karina da vi gjennom rekrutteringsprosessen opplevde Karina som kunnskapsrik, strategisk, opptatt av å skape verdi og imøtekomme operative og strategiske behov og hun har metodikk og erfaring med organisasjonsutvikling. I tillegg, og kanskje ikke minst, stilte hun gode spørsmål og turte å utfordre både meg og ledergruppen på hva NGI er og har behov for fremover, sier Anne Kibsgaard, Direktør for Strategisk utvikling.

Lang fartstid som konsulent

Wang har jobbet 14 år i konsulentbransjen hos Accenture, Deloitte og Implement Consulting Group. Underveis har hun hatt ulike lederroller både for prosjekter, kunder og fagområder innen organisasjonsutvikling, HR og ledelse. Hun har også jobbet i vel to år som HR-leder på Akershus Universitetssykehus.

- Jeg mener at arbeid med HR er noe av de aller viktigste i en hvilken som helst virksomhet. Det handler blant annet om å sørge for at man vet hvilke mennesker man trenger, at man klarer å få tak i de rette personene og legger til rette for at de kan lykkes i jobben. Frem til nå har jeg blitt veldig godt mottatt og jeg ser frem til å bli bedre kjent med og jobbe i NGI, sier Karina Wang, ny HR-leder.

Hvis du vil se dette innholdet fra www.youtube.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nøkkelord

Bilder

Om NGI

NGI
NGI
Sandakerveien 140
0484 Oslo

22 02 30 00http://www.ngi.no

På sikker grunn

NGI – Norges Geotekniske Institutt – er et uavhengig, internasjonalt senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag, der vi integrerer kunnskap mellom geoteknikk, geologi og geofysikk. Vår forskning gir kunnskap som styrker norsk næringsliv til å løse noen av de viktigste utfordringene vi står overfor innenfor klima, miljø, energi og naturfarer.

Siden opprettelsen av NGI på starten av 1950-tallet har vi tiltrukket oss dedikerte fagfolk og eksperter på bruk av geomaterialer som byggegrunn og byggemateriale, skredproblematikk og forurensning av grunnen. Utvikling og anvendelse av ny teknologi står helt sentralt i vår virksomhet for å finne bærekraftige løsninger og sikre at vi bygger et samfunn på sikker grunn. Vår ekspertise og løsninger er kjent og etterspurt i store deler av verden.

NGI er organisert som en privat stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, kontor i Stryn, og utenlandskontorer i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia, i tillegg til samarbeidsavtaler med veletablerte selskap og institusjoner i store deler av verden.

Som en av hovedpartnerne støtter NGI Ingeniører Uten Grenser (IUG) økonomisk og gjennom å bidra med ingeniørkompetanse til IUGs oppdrag for norske bistandsorganisasjoner.

Følg pressemeldinger fra NGI

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NGI på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NGI

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom