Norges Kampsportforbund

Karate-NM i Bærum denne helgen

Del

Det skal deles ut to kongepokaler i tillegg til Norgesmestertitler når 237 hvitkledde utøvere stiller til start i Rykkinnhallen denne helgen.

Karatebilde 
Foto : Jens Haugen
Karatebilde Foto : Jens Haugen

Deltakere fra totalt 33 klubber landet over er påmeldt årets NM i Bærum, der det skal konkurreres i både kata (mønster) og kumite (kamp). Bærum Kampsportklubb og Sarpsborg Karateklubb samarbeider med Norges Kampsportforbund for å lage et godt arrangement for alle deltakere, dommere og publikum.

Karate-NM arrangeres i år for 46. gang og deltakertallene er gode. Også internasjonalt er karate blitt en stor idrett og deltakelsen på internasjonale stevner og mesterskap har økt kraftig etter at det ble klart at karate står på OL-programmet under de kommende sommerlekene i Tokyo i 2020.

Karatelandslaget blir også å se under NM i Bærum. Ismail Bellemkhannate satser hardt mot OL neste sommer, men tar seg tid til å kjempe om mesterskapstittel hjemme i Norge.

Program for NM, lørdag 16. mars:

Kl. 10.00-13.00: Kata-klasser

Kl. 13.00-13.30: Offisiell åpning av NM

Kl. 13.30-16.45: Kumite-klasser

Kl. 16.45-17.30: Pause

Kl. 17.30-19.30: Superfinaler

Bilder

Karatebilde 
Foto : Jens Haugen
Karatebilde Foto : Jens Haugen
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge. 

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

TAEKWONDO: FIRE NORSKE UTØVERE TIL KADETT- OG JUNIOR-EM1.10.2019 12:47:56 CESTPressemelding

Mens deler av landet nyter høstferie skal fire unge, hardtarbeidende taekwondo-utøvere representere Norge i EM for kadetter og juniorer i Spania. – De siste årene har Norge vunnet medaljer i dette mesterskapet. Vi håper derfor at den norske troppen skal kunne være med å kjempe i toppen også i år, selv om fokuset på dette nivået er å opparbeide seg internasjonal konkurransegjennomføring, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom