Sony Music Norway

Kapteinen starter året med superfine "Spøkelser"!

Del
Kapteinen starter året med en nydelig poplåt, og slipper «Spøkelser» fredag 6.januar.

«Spøkelser handle om alle de problemene i livet mitt eg løpe fra. Eg har begynt å legge merke til et slags mønster i meg sjøl når det komme til kordan eg forholde meg te fortiden og fremtidige problemer. Eg har ofte valgt å løpe fra de og gjemme de bort i håp om at det ska forsvinna. – forteller Kapteinen.

Multiinstrumentalisten og liveartisten fra Stavanger slapp tidligere i år den P1 og P3-listede «Føle meg bedre», som også var ukas låt på P3 og #18 på radiolista. I oktober slapp han oppfølgeren «Superlim», før han i november ga oss julelåten «Julå e alltid best hos deg», som han både har skrevet, produsert, mikset og mastret selv.

Kapteinen har blitt kjent for sitt fengslende tekstunivers og fengende melodier, og «Spøkelser» er intet unntak.

Låten ble til under en tur på Island høsten 2021, i et hus ute på lyngen med nydelig utsikt over islandsk natur sammen med Benjamin Folkvord Pedersen, Sebastian Coucheron og Henrik Høven.

«Meg og Benjamin hadde en slags demo på låten når vi kom til Island og det ble fort en låt på bare et par timer. Det e alltid godt å kunne bruke gamle skisser som ikke har blitt fullverdige enda og se de få det livet de fortjener.» - Kapteinen

 «Spøkelser» er ute fredag 6.januar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom