NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Kan klimainvesteringer bidra til å bekjempe klimaendringene og styrke bærekraftig utvikling?

Del

Mandag 30. mai inviterer NUPI til panelsamtale om grønn finansiering i det globale sør, og om det kan bidra til å bekjempe klimaendringer og samtidig skape en rettferdig og bærekraftig utvikling.

I panelet finner du Mafalda Duarte (Climate Investement Funds), Dan Banik (UiO) og Per Fredrik Pharo (Norad).

Mafalda Duarte er administrerende direktør for det 10,5 milliarder dollar store Climate Investment Funds (CIF), et av verdens største multilaterale fond for klimatiltak i utviklingsland. Siden hun ble utnevnt i 2014, har Mafalda hatt ansvaret for hundrevis av investeringer i ren energi og klimatiltak i 72 lav- og mellominntektsland, inkludert den største solenergiparken i verden og Sør-Amerikas første geotermiske anlegg.

Dette arrangementet foregår i NUPIs lokaler 30. mai fra 14.00 til 15.30. Det blir også strømmet direkte på NUPIs YouTube-kanal (digital deltakelse krever ikke påmelding). 

Les mer om arrangementet og meld deg på her!

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Følg oss online her!Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
C. J. Hambros plass 2 d
0130 Olso

22 99 40 04https://www.nupi.no

NUPI tilbyr tjenester innen forskning, analyse og utredning, i tillegg til undervisningsrelaterte tjenester rettet mot skolen.

Følg pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom