Sony Music Norway

Kamelen slipper «STAKKEN»

Del

I romjulen slapp Kamelen den reflekterende og drømmende låta «FERRARI», og i dag følger han opp med «STAKKEN».

Stakken er Løvstakken, et multikulturelt nabolag på skyggesiden av Bergen. Her har man utsikt over Fløyen, Ulriken og sentrum. På låta rapper Kamelen om stedet han bor og miljøet han er en del av, og om den dagen han ble arrestert og varetektsfengslet for et ran han ikke hadde begått.

«Beaten til Nado var så rå at jeg tenkte på en fet flow med en gang. Fikk masse idéer så jeg gikk rett i boothen. Tenkte på Stakken, alt som skjer og har skjedd der og resten er historie» - Kamelen 

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Marcus Kabelo Møll Mosele, fra Laksevåg i Bergen har gitt ut musikk inspirert av et liv i kaos, med atferdsproblemer og kriminelle ambisjoner. 

Kamelen har, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe I 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for «Årets gjennombrudd». Og på veggen henger troféer for albumet «Kingpin Slim» og låter som blant annet «Lil Homie», «Beng Beng Beng», «Si ingenting», «Klubbkamel» og «Vil ba vekk». Det er her man skal fokusere på gjentagelsesfare for den produktive bergenseren. For den beste hevnen er en «gladhevn»; å ha suksess, leve godt og være lykkelig. Å være fri for begrensninger, kjent for fete låter og frikjent for falske anklager.

«STAKKEN» er ute i dag, 7. januar, hør den her

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom