Sony Music Norway

Kamelen slipper Murda (Warzone)

Del

Kamelen går inn i sommeren med Murda (Warzone) – et slags anthem til alle dem som har sittet inne og spilt Warzone det siste året.

Etter å ha sluppet det ærlige og personlige albumet «#FRIKJENT» til strålende anmeldelser og radiolistinger i januar i år, slapp Kamelen hitlåten «Creme de la creme» i april. Låten er listet på både MP3 og P3, ligger stødig på topplistene og har de siste ukene fått remixer fra både MIO, Nick Strand, konkurransevinnere og OK+ (Anthony Chase). Nå går han inn i sommeren med Murda (Warzone) – et slags anthem til alle dem som har sittet inne og spilt Warzone det siste året.

«Det er en veldig aktuell låt med tanke på alle unge i dag som spiller Warzone i disse koronatider, inkludert meg selv» – Kamelen

«Murda (Warzone)» er produsert av Sebastian Jespersen aka Nado. I sommer tar Kamelen med seg både sommerhiten «Creme de la creme» og «Murda (Warzone)» ut på scenen, hvor han etter planen skulle spille live på avlyste Bergenfest og Stavernfestivalen, men håper at alt går etter planen for å spille på Jugendfest i slutten av august. 

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Kamelen har, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppeI 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for «Årets gjennombrudd». Og på veggen henger troféer for albumet «Kingpin Slim» og låter som blant annet «Lil Homie», «Beng Beng Beng», «Si ingenting», «Klubbkamel» og «Vil ba vekk». Albumet «#FRIKJENT» som kom i januar i år var inspirert av fire måneder i varetekt for et ran han ikke begikk. Samlingen låter ble som et motsvar til anklagene, og et innblikk i en intenst frustrerende periode, og inneholdt låter som «STAKKEN», «FERRARI» og «SIDEN DAG 1».

«Murda (Warzone)» er ute 11. juni. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom