Sony Music Norway

Kamelen slipper hyllest til moren

Del

Kamelen hadde et strålende 2022, med bl.a å toppe streaminglistene med «BAP», 2 x utsolgt Sentrum Scene, Norgeturné, Spellemann, festivalsommer og kinopremiere på egen dokumentar. Han starter 2023 med å slippe en rørende hyllest til moren sin som gjøres live på Lindmo samme dag. «Mama» er ute fredag 20. januar.

 «Dette er låt jeg lagde til min mor, men håper den kan gi håp og styrke til andre som opplever sykdom, kriser eller rett og slett går gjennom noe vanskelig. Det føles godt å vite at låten gav mamma styrke og motivasjon mens hun var under behandling» - Kamelen

Den platinasertifiserte Bergenseren har de siste årene blitt en av landets største rappere. Han har vært godt synlig med hitlåten «Creme De La Creme», «BAP» med Broiler og Emma Steinbakken, opptrådt på blant annet P3 Gull, VG-lista og Gullruten, vært radiolistet på både P3, MP3 og P3X, Spellemann- og P3 Gull-nominert, hatt flere landsoverskridende samarbeid og ligget på topplistene i Danmark - i tillegg til å slippe låter som «Ali», «Kapital» og «Kriminell» med Lars Vaular. I høst turnérne han med konserter i blant annet Oslo, Ålesund og København, i tillegg til to konserter på USF Verftet i Bergen der den første ble solgt ut på under to døgn. Samtidig har han vært aktuell med dokumentarfilmen «Si Ingenting» på kinoer over hele landet. 

«Mama» er ute 20. januar.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom