Sony Music Norway

KAMARA vil bryte mønsteret med Patterns

Del

Det turnéaktuelle stjerneskuddet KAMARA slipper endelig livefavoritten "Patterns" fredag 30. september. 7. oktober opptrer hun på Lindmo, og i ukene som kommer spiller hun i Bergen, Stavanger, Oslo samt på Island under festivalen Iceland Airwaves.

Artwork "Patterns"
Artwork "Patterns"

«Patterns er et lite oppgjør med dårlige vaner. Prøver du å finne en løsning for å bli den personen du egentlig vil være, og er du villig til å gjøre jobben, eller faller du tilbake til gamle mønstre?»

KAMARA – 24 år gamle Fato Kamara fra Bergen – skrev «Patterns» sammen med Peter Kvint og Theodor Arvidsson i Stockholm.

«Låten skrev seg nesten seg selv. Vi brukte kanskje 2-3 timer som er ganske kort tid i en session. Sessions er alltid lærerikt, men sjelden så bra som denne. Det føltes deilig, naturlig og cathartic å jobbe med Peter og Theo. Alle vibet og the music was just musicing!»

KAMARA og bandet har «music’et» hele sommeren med fantastiske konserter på Bergenfest og Øya blant høydepunktene. 

«Jeg elsker å spille live, og det er ingenting som kan måle seg med den umiddelbare energien og responsen publikum gir. Patterns fikk enormt god mottagelse, og det skader jo ikke akkurat selvtilliten at både Variety og Rolling Stone var på Øya og likte det de hørte og så.»

Variety kalte KAMARA en «rising star» og Rolling Stone Australia «one of the most joyful breakout stars to come out of Norway». De skrev i tillegg at «She makes you impatient for what’s next». 
Og next fra Bergenseren er norgesturné og singelen «Patterns».

«Patterns handler om at man visualiserer det livet man vil ha, og vet hva man må gjøre for å forbedre situasjonen sin, men ikke klarer det fordi de dårlige vanene en har er sterkere enn viljen til å forbedre seg. Patterns er en dirkete gjenspeiling av en periode jeg har vært i, i typ 3 år

Utålmodighet, og ønsket om å ha det enklere og behageligere akkurat nå, gjør det å oppnå langsiktige og mer krevende mål utfordring for de aller fleste, så KAMARA er definitivt ikke alene om den følelsen. Så kanskje deilig dansbare «Patterns» kan være en liten påminnelse om at noen mønster bør brytes for at man skal nå målene man har.

«Instant gratification og minste motstands vei er så fristende. For det er ikke mange snarveier som funker, man må do the work og bygge nye mønster. Og ikke gi opp!»

KAMARA er artist, låtskriver og tidvis også (syngende) life coach fordi hun så ofte snakker og skriver så åpent og ærlig om utfordringer og problemer alle møter. «Patterns» er en påminnelse om at vi så altfor lett gir opp. Og det er også en motiverende bop som kan gli rett inn i spillelistene dine fra fredag 30. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Patterns"
Artwork "Patterns"
Last ned bilde
KAMARA (c) Chai Saeidi
KAMARA (c) Chai Saeidi
Last ned bilde
KAMARA (c) Chai Saeidi
KAMARA (c) Chai Saeidi
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom