Sony Music Norway

KAMARA er Helt Super

Del

Fra fredag 16. september kan du høre KAMARA’s versjon av «Holding Out For A Hero», hentet fra kinofilmen «Helt Super» som har premiere fredag 30. september.

Artwork Holding Out For A Hero - Helt Super
Artwork Holding Out For A Hero - Helt Super

«Helt Super» er en norsk animasjonsfilm laget av anerkjente Qvisten Animasjon med stemmene til norske skuespillere som Tobias Santelmann, Kari Simonsen, Atle Antonsen og MGP Jr vinner Hennika Eggum Huuse. 

Familiefilmen gir oss en ny vri på hva en superhelt kan være, og da var det også naturlig med en ny vri på superhiten «Holding Out For A Hero». Den var originalt en hit for norgesvennen Bonnie Tyler, og låter friskere enn noensinne i KAMARA’s versjon.

Se traileren her:

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Helt Super trailer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork Holding Out For A Hero - Helt Super
Artwork Holding Out For A Hero - Helt Super
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom