Coop Norge

Kaller tilbake burrito med taco

Del

Goman kaller tilbake Goman BurritoTaco 220g med best før dato 27.05 og 28.05.2022, etter at det er påvist listeriabakterier i råvaren. 160 produkter er solgt i Coops butikker i bergensområdet, og er nå fjernet fra butikkene.

- Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, derfor ønsker vi å varsle kundene våre etter at det er påvist listeria i råvarene. Vi oppfordrer kunder som har kjøpt produktet med de spesifikke holdbarhetsdatoene om å levere produktet tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Produktet er levert i 30 butikker i bergensområdet og varene er nå fjernet fra butikkene. Totalt er det produsert 160 burritos. 

Kontakter

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,9 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom