UiO - Det juridiske fakultet

Jus-eksperter om Ukraina: hvordan stater sammen kan arbeide for fred

Del

Panelsamtale: Det internasjonale samfunnet ønsker i fellesskap å oppnå en fredelig løsning på konflikten i Ukraina. Vårt panel med jus-eksperter diskuterer hvilke muligheter folkeretten gir. Det blir mulighet til å stille spørsmål.

Folkeretten er et rammeverk for hvordan stater skal forholde seg til hverandre, og omhandler krig, diplomati, handel og menneskerettigheter. Hvilke verktøy innenfor dette rammeverket har stater for å jobbe i fellesskap for fred i Ukraina?

Det juridiske fakultet har samlet et panel med ekspertise på området. Panelet drøfter og presenterer utfordringer og muligheter i juss og folkeretten, innenfor temaer som håndtering av flyktninger, informasjonspolitikk, energipolitikk og solidaritet, og ansvarlighet for staters aggresive handlinger.

Arrangementet vil bli livestreamet. Spørsmål kan sendes inn digitalt under arrangementet.

Tid og sted: Mandag 14. mars, kl 10.00-11.30. Domus Juridica, Kristian Augusts gate 17, Oslo. Auditorium 3

Gå til arrangementssiden: Solidarity for Peace: Approaches within International Law

Programmet:

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om UiO - Det juridiske fakultet

UiO - Det juridiske fakultet
UiO - Det juridiske fakultet
Karl Johans gate 47
0162 Oslo

22 85 95 00http://www.jus.uio.no

Det juridiske fakultetet i Oslo er den største utdanningsinstitusjonen i landet for juristar, og ein sentral aktør innan juridisk forsking.

Følg pressemeldinger fra UiO - Det juridiske fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det juridiske fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra UiO - Det juridiske fakultet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom