Sony Music Norway

JULEMAGI FRA SANDRA LYNG

Del

Med en hektisk november og desember måned i vente, slippes den egenskrevne «Snøkrystalla» 23. november. Singelen er første spor ut fra minialbumet «Jul i Nord» som slippes i sin helhet på alle strømmetjenester 2. desember.

(C) Truls Qvale
(C) Truls Qvale

Med et nytt minialbum i bagasjen, et helt ferskt samarbeid med Halva Priset «Har du plass?», og egne julekonserter i desember ser det ut til å bli en aktiv periode for artisten.

«Snøkrystalla» er skrevet og produsert sammen med Jim Bergsted (Alan Walker, Kiiara, Felix Cartal, Tungevaag, Victoria Nadine, Torine) - og låten viser en nær og inderlig versjon av Sandra på både magisk - og majestetisk vis.

 Jeg har helt fra jeg startet som artist for snart 20 år siden, drømt å gi ut en juleplate. Nå var det endelig riktig tidspunkt.

Multitalentet Sandra Lyng er ikke fremmed for å slippe musikk som rører ved hjertet. Hun har lenge vært åpen og ærlig om viktige temaer, og de siste årene har artisten, låtskriveren,forfatteren og foredragsholderen vært aktiv med å spre viktige budskap i sosiale medier, og er kjent for sin varme, omtanke og åpenhet.

Det er sanger jeg lenge har drømt om å få spilt inn å gi ut. Fra «E du nord» av fantastiske Kari Bremnes, til «Nordnorsk julesalme». De andre to sangene – «Snøkrystalla» og «Når Julefreden Senker Seg», har jeg vært med å skrive så de betyr veldig mye for meg.– Sandra Lyng

 Det er ikke bare gull og diamanter som glitrer, det gjør også «Snøkrystalla».

 «Snøkrystalla» er ute onsdag 23.november.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

(C) Truls Qvale
(C) Truls Qvale
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom