Amedia

Jørgen Sørlie skal lede Amedia-satsing i Oslo

Del

Jørgen Sørlie (46) er ansatt som daglig leder og salgsdirektør i nyetablerte Amedia Salg Oslo.

Jørgen Sørlie skal lede Amedias nye annonsesatsing i Oslo.
Jørgen Sørlie skal lede Amedias nye annonsesatsing i Oslo.

Han kommer fra stillingen som daglig leder i Prime Executive / Prime People, og vil tiltre sin nye stilling på nyåret.

Amedia satser nå offensivt mot viktige annonsører i Osloregionen. Det nye selskapet Sørlie skal lede skal sikre synlighet, tilstedeværelse og gjennomgående betjening av markedet på tvers av Amedias mediehus i Oslo. I samspill med Amedia Salg og Marked skal det nye selskapet sikre at Amedias største nasjonale annonsører lykkes i Oslo-markedet. Selskapet vil samarbeide tett med Amedia Innholdsbyrå for å tilby annonsørene i Osloregionen det beste lokale innholdsmarkedsføringsproduktet.

Sørlie har bred erfaring fra flere områder innen media og kommunikasjon. Blant annet fra Dagbladet, Clear Channel, Dentsu og United Influencers.

– Det er noe eget å jobbe i media og spesielt i redaktørstyrte kanaler. Det er mye spennende som skjer i Amedia om dagen, og de er godt posisjonert for fremtiden. Jeg gleder meg til å komme i gang, bli kjent med teamet og bidra til at Amedia fortsetter den gode utviklingen i Osloregionen - et område som trenger og ønsker mer lokalt fokus, sier Jørgen Sørlie.

Styreleder i det nye selskapet, Morten Nilsen, sier han er veldig glad for at Sørlie har takket ja til denne viktige stillingen.

– Han har en relevant og allsidig bakgrunn både innen mediesalg og ledelse, som er viktig å ha for å kunne bygge opp og lede vår nye satsing. Med hans brede erfaring, kommersielle forståelse og forståelse for hvordan man bygger team som jobber mot felles mål, har vi nå fått på plass en viktig brikke i det nye vi skal etablere i Oslo. Jeg gleder meg til å samarbeide med Jørgen, uttaler Nilsen.

Når Sørlie begynner i jobben i januar, vil han umiddelbart starte arbeidet med å etablere det nye salgsselskapet sammen med de ansatte.

Kontakter

Jørgen Sørlie. daglig leder i Amedia Salg Oslo, telefon 950 80 044

Morten Nilsen, styreleder i Amedia Salg Oslo, telefon 911 89 719

Bilder

Jørgen Sørlie skal lede Amedias nye annonsesatsing i Oslo.
Jørgen Sørlie skal lede Amedias nye annonsesatsing i Oslo.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom