Bergen lufthavn Flesland

Joon åpnet Paris-ruten til Charles de Gaulle i dag

Del

Nye, freshe JOON åpnet Paris-ruten på Bergen lufthavn Flesland i dag. Avinor skapte fransk stemning på gate´en med ballonger, servering og snorklipping for å feire den nye ruten. Joon vil fly daglig mellom Bergen og Paris.

Fransk stemning med JOON
Fransk stemning med JOON

Passasjerene på den aller første turen til Paris fikk en smakebit av Frankrike allerede i gate'en. Ingrid Helgesen, trafikkutvikler i Avinor, ønsket velkommen til åpning av ruten og til JOON på Bergen lufthavn. 

Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France og KLM var glad for å starte opp i Bergen: - Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris. Paris er en populær destinasjon både for ferie og business. Fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden gjennom Air France verdensomspennende rutenettverk, sa han.

- I tillegg er det et stort marked for passasjerer som reiser til Norge, både Vestlandet med fjell og fjorder, og videreforbindelser andre steder langs kysten i vest og nord er populært blant turistene. Vi satser på å fylle flyene med passasjerer både fra Bergen og Paris.

Air France by JOON er siste tilskudd i Air France-familien. JOON, som er en ny og moderne måte å reise på, med økologisk mat, trendy flypersonell, mobile tjenester og lademuligheter i alle setene.

Flypersonellet har droppet tradisjonelle uniformer og er i stedet ikledd komfortable sportye klær som bidrar til en mer avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming med servering av blant annet økologisk mat. 

Det er daglige avganger mellom Bergen lufthavn og Paris Charles de Gaulle med Airbus A320/321. Dette er rutetidene:

AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 – Ankomst Paris (CDG) 20:00.

AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 – Ankomst Bergen (BGO) 16:55.

www.airfranceklm.com 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fransk stemning med JOON
Fransk stemning med JOON
Last ned bilde
JOONs rute til Charles de Gaulle i Paris åpnes offisitelt
JOONs rute til Charles de Gaulle i Paris åpnes offisitelt
Last ned bilde
Avinor var vertskap for åpningen, Ingrid Helgesen ønsket JOON velkommen
Avinor var vertskap for åpningen, Ingrid Helgesen ønsket JOON velkommen
Last ned bilde
Halvor Gløersen, AF og KLM var svært fornøyd med at "datter" JOON starter i Bergen
Halvor Gløersen, AF og KLM var svært fornøyd med at "datter" JOON starter i Bergen
Last ned bilde

Om Bergen lufthavn Flesland

Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Flyplassvegen 555
5258 Bergen

+47 67 03 11 00https://avinor.no/konsern/flyplass/bergen

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Bergen lufthavn er en av 45 norske lufthavner som er eiet og drevet av Avinor.

Følg saker fra Bergen lufthavn Flesland

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bergen lufthavn Flesland på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bergen lufthavn Flesland

Norwegian med fire nye ruter fra Bergen28.10.2019 13:08:14 CETPressemelding

Reisende fra Bergen har nå enda flere valgmuligheter. Norwegian starter fire nye direkteruter denne høsten, både innenlands og utenlands. Med ruter til Gdansk, Manchester, Tenerife og Palanga får reiselystne bergensere enda flere reisemål å velge mellom. - Vi er glade for å kunne tilby reiselystne nordmenn enda større valgfrihet. Så langt har de nye rutene blitt tatt godt imot, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian. - De nye rutetilbudet fra Bergen er variert og tilbyr alt fra storby til strandliv. Ruten til Manchester er kanskje spesielt gode nyheter for alle fotballfans som vil følge Solskjær og Manchester United, eller Liverpool-fans som kan reise 45 minutter fra flyplassen i Manchester vestover til Anfield, sier Thome Maursund. - Vi er veldig glade for at Norwegian satser på Bergen lufthavn. De nye rutene vil bli et fint tilskudd til direkteruteprogrammet fra Flesland, sier Helge Eidsnes, lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland. - Jeg er sikker på

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom