Intendia Group

Jom Phan blir administrerende direktør i JobLearn

Del

JobLearn har ansatt ny administrerende direktør for selskapet.

Konsernsjef, Mikael Kaunitz, er svært fornøyd med at Phan har takket ja til å lede selskapet. - Jeg er trygg på at hun har den kompetansen og erfaringsbakgrunnen som skal til for å løfte selskapet videre.

-JobLearn har et viktig samfunnsoppdrag med visjon om å bidra til et mer inkluderende samfunn, fortsetter Kaunitz. - Arbeid er et viktig verktøy for å inkludere flere. Derfor hjelper vi mennesker inn i, eller tilbake til,

arbeidslivet gjennom alle våre tiltak. Vi har store ambisjoner om å videreutvikle selskapet og sørge for at JobLearn er både konkurransedyktige og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden.

Jom Phan har hatt en lang og variert karriere i JobLearn, og kommer fra stillingen som selskapets viseadministrerende direktør. Hun startet i 2012 som karriereveileder og gikk raskt over i en lederrolle. De siste årene har hun ledet selskapets fag- og anbudsavdeling, og jobbet med faglig kvalitet og forretningsutvikling. Hun har bidratt til at JobLearn i dag har gjenvunnet posisjon i markedet som en av de ledende aktørene innen arbeidsinkludering. Phan får gode skussmål som en relasjonsbygger med gode evner til å støtte og motivere sine medarbeidere.

-Jeg brenner for å videreutvikle arbeidsinkluderingsfeltet, og gleder meg til å lede et selskap som er så viktig for å forhindre utenforskap og gi mennesker nye muligheter. Den jobben våre karriereveiledere gjør hver eneste dag har stor betydning for den enkelte vi hjelper inn i arbeidslivet, men også samfunnet som helhet, sier Phan.

JobLearn ble etablert i 2003.Vi har siden oppstart, jobbet med å holde individuelle tiltak, grupperettede tiltak og arbeidsrettede kurs for å formidle arbeidskraft til mange ulike bedrifter på oppdrag for NAV.  I dag er vi lokalisert på 44 ulike steder i åtte regioner.

JobLearn er del av konsernet, Intendia Group, som er et ledende utdanningskonsern med virksomhet i Norge og Sverige, med Anthon B Nilsen AS og Anthonstiftelsen som eiere. Anthonstiftelsen har som hovedmål å yte støtte til tiltak rettet mot vanskeligstilte barn og unge.

Spørsmål rettes til:

Mikael Kaunitz

Tlf: +46 7613 53 798

E-post: mikael.kaunitz@intendiagroup.com

Jom Phan

Tlf: 902 85 480

E-post: jom.phan@joblearn.no

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Intendia Group

Intendia Group
Intendia Group
Upplandsgatan 2B
111 23 Stockholm, Sverige

+47 958 30 974https://intendiagroup.com/no

Intendia er et utdanningskonsern med virksomheter i Norge og Sverige, blant disse Bjørknes Privatskole, NKI og MedLearn. Hvert år utdanner og utvikler vi samlet over 30 000 studenter. Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap, er virksomheten også representert mange steder rundt om i verden. Vårt mål er å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte.

I Norge, holder Intendia til i:

Universitetsgata 10
0164 Oslo

Følg saker fra Intendia Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Intendia Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Intendia Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom