NorgesGruppen

John Thomasgaard går til NorgesGruppen

Del

John Thomasgaard (54) er ansatt for å styrke NorgesGruppens satsing på bredt vareutvalg, med spesielt fokus på Dollarstore. Thomasgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norli AS.

Gjennom oppkjøpet av Dollarstore, i tillegg til lanseringen av Gigaboks, er NorgesGruppen på god vei inn i en ny bransje innen varehandel. For å lykkes på dette området er riktig kompetanse en nøkkel, og derfor er Thomasgaard ansatt.

-          Dollarstore blir en svært spennende reise for NorgesGruppen. Men det er ikke helt uten risiko. Jeg er derfor veldig glad for å få John om bord til å lede dette i havn fra NorgesGruppen sin side. Jeg kjenner John godt fra min tid i Norli-styret og er 100% sikker på at han er rett person for jobben, sier konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad.

John Thomasgaard ser frem til å ta fatt på oppgaven med å sikre fremtidig suksess for NorgesGruppen på et nytt forretningsområde:

-          Jeg ser dette som en spennende mulighet og en inspirerende faglig utfordring. Det er svært givende å bidra til å bygge dette nye satsningsområdet fra bunnen, og jeg tar med meg mye relevant kjedeerfaring fra både Norli og Jysk. Samtidig ser jeg frem til å bli en del av et kompetent lag i NorgesGruppen, sier John Thomasgaard.


Thomasgaard tiltrer sin nye stilling 1. september 2022.

For mer informasjon:

Truls Fjeldstad: 91 55 01 58

John Thomasgaard: 45 00 58 30

Bilder

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Drammensveien 144
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom