NorgesGruppen

John Thomasgaard blir administrerende direktør i NG Forbruksvarer

Del
John Thomasgaard tiltrer som administrerende direktør i NG Forbruksvarer fra 10. mars 2023. Han får dermed det overordnede ansvaret i NorgesGruppen for de nye satsingene Gigaboks og Dollarstore.

– John Thomasgaard får ansvaret for å bygge organisasjon og skape vekst. Jeg gleder meg til å få han med på laget, han har solid erfaring og skaper stort engasjement rundt seg, sier Truls Fjeldstad, konserndirektør Detalj/Region/Eiendom i NorgesGruppen.

John Thomasgaard er tydelig på hva som er målet med selskapet.

– Å opprette et eget selskap som er målrettet mot storhandel og bredt vareutvalg er en del av strategien vi jobber etter. Vi gjør dette for å samle kreftene og få et solid fotfeste i markedet både gjennom egne konsepter og i etablerte kjeder, sier Thomasgaard.

Thomasgaard mener potensialet er over 100 Dollarstore-butikker og 20 Gigaboks-butikker de neste årene. I tillegg skal satsingen bidra til at NorgesGruppens dagligvarekjeder får et bedre sortiment i disse kategoriene.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Det er et privilegium at det er i NorgesGruppen vi skal gjøre denne satsingen. Den langsiktigheten og ansvarligheten konsernet viser, gjør at vi kan løfte dette til et helt annet nivå enn våre konkurrenter, sier Thomasgaard.

John Thomasgaard er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har over 20 års erfaring fra varehandel og dagligvarehandel. Han har bakgrunn både fra Ica Norge, Jysk og Norli før han kom til NorgesGruppen som prosjektdirektør i NG Forbruksvarer i 2022.

Bilder

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst alle 12-14
OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom