Grappa Musikkforlag AS

Johanna Demker er ute med tidløs country-pop ballade

Del
Den nydelige singelen "Unfolded Wings" er ute i dag.
Foto: Ingrid Klevmark
Foto: Ingrid Klevmark

LYTT HER

Den nye låten fra Johanna Demker er som et tryggende varmt, mykt teppe når kulden står som på som værst ute. Lekkert produsert og med sterk innlevelse fra musikere i toppklasse, passer den like godt til en inspirerende start på en ny dag, som på en tankefull avslutning av den samme.

Etter Johanna Demker slapp den mørke, mystiske americana singelen "All or Nothing" i fjor høst, tar Demker nå et skritt videre inn i et mer optimistisk, oppløftende country-pop landskap. Med deilige steelgitarer og tryggende vokaler.

Erland Dahlen skaper med sin myke og kreative perkusjon rammen for produksjonen, som forsterkes av svevende el- og steelgitarer fra Tommy Kristiansen. De tette harmoniene fra Amerikanske Jared Tyler sin vokal omringer leadvokalen og fremhever inderligheten i låten. To vakre stemmer som fremhever hverandre. 

En tidløs country låt, med et nydelig akkompagnement. Låten handler om å stå sammen, på et verdibasert grunnlag i en verden man ikke alltid forstår. Christer Knudtsen spiller piano, Endre Hallre Hareide bass, og på vokal og akustisk gitar finner vi låtskriver Johanna Demker.

Singelen er produsert av Sven Persson og Johanna Demker, innspilt og mikset av Bjarne Stensli ved Stensli Sound Production, Oslo. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ingrid Klevmark
Foto: Ingrid Klevmark
Last ned bilde
Cover: "Unfolded Wings" - Johanna Demker
Cover: "Unfolded Wings" - Johanna Demker
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Ketil Bjørnstad beveger sjelen med et poetisk mesterverk!17.3.2023 13:00:00 CET | Pressemelding

I dag lanseres «Sanger Ved Havets Begynnelse», et nytt oratorium av Ketil Bjørnstad. Verket er en hyllest til Fartein Valens komposisjon, «Kirkegården ved havet», som ble skrevet til den franske poeten Paul Valéry sitt verdensberømte dikt «Le Cimètiere Marin». I Bjørnstads nye oratorium har han tonesatt Pelle Christensens norske versjon av samme dikt, inspirert av Valens atonale komposisjon, samt melodiske og harmoniske inspirasjonskilder fra Bjørnstads tid som musiker og komponist. Albumet markerer også vokalisten Solveig Andsnes sin debut som plateartist. Sammen med Nils Økland på fele og Rune Arnesen på trommer tar de oss med på en reise av eksistensielle dilemmaer.

Drivende akustisk ‘barokk-techno’ fra stjernespekket kammerorkester!17.3.2023 12:17:45 CET | Pressemelding

Skotske Sarah-Jane Summers og finske Juhani Silvola har satt sammen sitt eget kammerorkester, bestående av et stjernelag med norske folke-, klassisk- & jazz-musikere. Orkesteret ble døpt Sølvstrøk, og skaper en slagkraftig og nyanserik sound perfekt for duoens sjangeroverskridende musikk, der skandinavisk & skotsk tradisjonsmusikk kles i et klassisk format og fargelegges med impulser fra samtidsmusikk & jazz.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom