SMB Norge

Joachim Dagenborg (38) blir ny kommunikasjonssjef for Bedriftsforbundet

Del

Bedriftsforbundet med leder Olaf Thommessen i spissen gjennomførte større endinger i organisasjonen i fjor, og har de siste månedene fått om bord flere dyktige medarbeidere for å fremme arbeidet for små og mellomstore bedrifter i Norge. Nå får de også med Joachim Dagenborg på laget, for å ytterligere styrke satsingen på kommunikasjon. Han kommer fra stillingen som journalist i Reuters.

- Jeg er stolt av og glad for at Joachim Dagenborg har lyst til å jobbe for oss i Bedriftsforbundet. Han har bred journalistisk erfaring med dekning av norsk politikk, og har også fulgt arbeidet i Finanskomiteen med ekstra fokus på statsbudsjetter. Denne erfaringen kommer til å bli verdsatt og skape verdi for oss, sier administrerende direktør Olaf Thommessen.

Bred journalistbakgrunn

Dagenborg har de siste ti årene jobbet som journalist i det anerkjente nyhetsbyrået Reuters, hvor han hovedsakelig har skrevet om norsk økonomi og politikk. Han har tidligere også jobbet for Moss Avis, E24 og Aftenposten. Dagenborg er utdannet innen kultur og samfunnsvitenskap ved Universitetet i Bergen med fordypning i norsk politisk historie og offentlig forvaltning. Nå ser han frem til å ta fatt på oppgavene for Bedriftsforbundet.

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med denne nye og spennende jobben, og jeg håper å kunne bidra til å løfte frem alle de viktige sakene som Bedriftsforbundet kjemper for på vegne av sine medlemmer, sier Dagenborg.

Fokus på de små og mellomstore bedriftene

Bedriftsforbundet ønsker å være den mest betydningsfulle interesseorganisasjonen for ledere i små og mellomstore bedrifter. Det skal være attraktivt og lønnsomt å være medlem av forbundet, og man skal få hjelp og støtte til politiske saker man ønsker gjennomslag for. Kommunikasjon med og til både medlemmer og andre interessenter er derfor avgjørende.

- Halvparten av verdiskapningen i Norge kommer fra små og mellomstore bedrifter, og Bedriftsforbundet er et helt sentralt talerør for dem. Det er ikke vanskelig å bli engasjert på vegne av en så viktig samfunnsaktør, konstaterer Dagenborg.

 Joachim Dagenborg skal jobbe strategisk og operativt sammen med den daglige ledelsen, samt lede arbeidet med kommunikasjon. Han startet i stillingen sin 1.mai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom